Maxime Meiland laat zich midden in supermarkt filmen terwijl ze losgaat met flinke fles (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maxime Meiland is erg enthousiast door enorme fles en laat zich ermee filmen midden in de supermarkt.

Onze mooie Maxime Meiland was even lekker aan het winkelen in een aparte supermarkt tot ze iets zag. Ze vond een aardig grote fles in een gangpad die op een disco lijkt. Met muziek en allerlei verschillende kleuren licht. Ze word gelijk erg enthousiast en loopt met de fles half dansend door het gangpad om vervolgens op het eind nog even een pirouette en een dansje te doen! Dit moment van Maxime wil je echt niet missen!

Bekijk hier zelf de video van de dansende dame!

Maxime Meiland

Maxime Meiland is getrouwd met Leroy Molkenboer

De bekende influencer Maxime Meiland en de cameraman Leroy Molkenboer zijn nu al een tijdje getrouwd! Ze hebben elkaar tijdens de opnames van Chateau Meiland leren kennen, toen hij een van de cameramannen was bij het programma. Kort na de ontmoeting kregen ze dan ook een relatie met elkaar. Dat was in augustus van 2020, dus al wat langer geleden. En een jaar later kregen de twee hun eerste dochtertje, Claire. Nu hebben ze alweer een tweede dochtertje erbij genaamd Vivé! Het gezin is hartstikke gelukkig! We zien op de Instagram kanalen van Maxime en Leroy dan ook vaak foto’s met elkaar en met de twee dochtertjes. Dat vinden fans dan ook geweldig om te zien!

Meer zien van Maxime Meiland doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de blonde influencer Maxime Meiland? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine foto’s van zichzelf en de producten die ze promoot. Maxime plaatst ook vaak foto’s van haar eigen werkzaamheden zoals haar rollen in verschillende televisieprogramma’s. Ook geeft ze je zo nu en dan nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!