Maxime Meiland kan lekker solo gaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vreemdste kasteelheer van Nederland, die rechtstreeks uit een aflevering van Ernst en Bobby had kunnen komen, weet nog niet of er een derde seizoen komt van Chateau Meiland. John de Mol heeft namelijk nog niet gebeld. Nederland wacht in spanning, want hoe loopt het nu af met Maxime Meilands toekomst?

Vanuit het niks was daar dit jaar opeens de familie Meiland. De Meilandjes veroverden de Nederlandse televisie als een ongekend fenomeen. De eigenzinnige, vrij hysterische Martien scoorde een miljoen kijkers met uitspraken als “Wijnen, wijnen, wijnen.” en ”Wat goeeed!”.

Toch is er een kans dat de familie straks niet meer op televisie te zien is. Martien vertelde deze week dat hij nog helemaal niet weet of er nog een nieuw seizoen komt. Maar zelfs als John de Mol de succesvolle show cancelt – hij is nogal wispelturig de laatste tijd – zal er vast wel een andere zender op afkomen. Het is dus eigenlijk niet de vraag of, maar wáár de Meilandjes binnenkort weer zullen verschijnen.

Mark en Martien

Er is een grote kans dat de Meilandjes er straks allerlei schnabbel-klusjes bij  zullen nemen om in de spotlight te blijven. Martien zat al in Ranking the Stars en huppelt nog wel eens langs in praatprogramma’s als hij tijd heeft. Hij heeft inmiddels zijn eigen show cash or Trash, een soort kunst en kitch on the road. Maar ook bij dit programma is het maar net de vraag hoe lang dit programma het volhoudt in het het altijd veranderende medialandschap. Het verbreden van zijn horizon zou dan ook geen overbodige luxe zijn voor Martien.

Wellicht dat Martien zijn toekomst veilig kan stellen met het hetgeen waar hij tot nu toe het beste in blijkt te zijn: de hysterische kasteelheer uithangen. Wellicht dat het chateau na een kleine upgrade zelfs gasten als onze eigen Minister-President Mark Rutte zal aantrekken.

Misschien is het een goed idee om het ‘oude’ concept maar eens af te stoffen. Minstens tien afleveringen lang Mark en Martien die interessante BN’ers ontvangen onder de Franse zon. Wijntje erbij en kijken wat er opbloeit. Dat moet toch wel een hit worden?

Maxime Meiland gaat solo

Maxime moet eigenlijk gewoon een eigen show krijgen. Chateau Meiland was tenslotte niet hetzelfde geweest zonder haar. Mannelijk Nederland zat grotendeels opeens aan de buis gekluisterd en keek met liefde met vrouwlief mee. Misschien kan Maxime in haar nieuwe show wel al haar mannelijke fans langs. En dan haar eigen variant opnemen van First Dates. Of misschien iets stouters met een nieuw seizoen Spuiten en Slikken. Maxime was toch voornamelijk bezig met het vinden van zaad, dus Maxime Zkt Zaad is zo gemaakt. En dan de finale op wereld orgasme dag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Misschien gooit Maxime het wel over een hele andere boeg. Strong independent moeders zijn tenslotte helemaal in. Wie weet zie je haar dus binnenkort schitteren op de cover van Playboy of FHM. Dat Maxime er zelfs na haar bevalling geweldig uit kan zien in een badpak bewijst ze regelmatig op haar Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Een lekkere break

Misschien neemt de familie wel even een break tussen alle hectiek door. Maar geen al te grote break, want de gasten moeten natuurlijk ook nog verzorgd worden. Anders is er straks helemaal geen chateau meer over om de Meilandjes in te kunnen filmen. Wat tijd voor elkaar is natuurlijk ook helemaal niet verkeerd. Al moeten ze natuurlijk niet te lang wachten. Je moet het ijzer namelijk smeden als het heet is. En voorlopig zijn de Meilandjes behoorlijk hot. En dan voornamelijk Maxime. Dus wanneer is die Playboy shoot?

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!