Home Nieuws Maxime Meiland heeft enorme metamorfose ondergaan en de reacties liegen er niet...

Maxime Meiland heeft enorme metamorfose ondergaan en de reacties liegen er niet om (foto’s!)

Heb je gehoord van Maxime Meiland haar nieuwste look? Nou, Maxime heeft zeker zichzelf van een andere kant laten zien met de nieuwe uitstraling!

Maxime Meiland is altijd wel op zoek naar wat nieuws. De blondine dacht: “Waarom niet een beetje verandering?” en gooide haar kapsel helemaal om! Op Instagram deelde ze een foto van haar gloednieuwe kapsel en jongens, het viel op! Haar haren zijn niet meer het vertrouwde blond, maar hebben nu een prachtige krul én zijn donkerder van kleur. Het lijkt erop dat Maxime besloten heeft om als brunette door het leven te gaan. Kijk maar even mee!

Maxime Meiland krijgt kritiek op nieuwe look

Er kwamen heel wat reacties op haar nieuwe look. Sommige volgers vonden de bruine kleur iets te donker voor haar gezicht. Sommige van haar volgers begonnen zich af te vragen wat Maxime in nu gedaan had. Dit was niet meer de mooie dame waar ze op waren gevallen. Dan zie je toch maar weer dat smaken verschillen. Gelukkig waren er ook nog genoeg mensen die de nieuwe look van Maxime echt helemaal geweldig vonden.

Fans komen op voor Maxime Meiland

Het is niet de eerste keer dat Maxime haar blonde haren inruilt voor bruine krullen. Dat deed ze in Januari ook al. Toen waren de fans van Maxime enorm fan van haar kapsel leek het. “Leuk staartje met krullen, staat je goed!” zei een volger. En een ander merkte op: “Veel mooier dan altijd maar dat blond, wat iedereen doet.” Kijk, dat is nog eens support! Misschien dat er in de tussentijd het een en ander veranderd is in de mening van haar volgers. Hoe dan ook, is Maxime Meiland natuurlijk een prachtige vrouw waar je absoluut rekening mee moet houden.

Maxime Meiland staat elke look

Maar laten we eerlijk zijn, Maxime rockt gewoon welke look dan ook! Blonde Maxime, brunette Maxime, ze is altijd een prachtige dame. Dus laten we haar gewoon steunen, wat voor haarkleur ze ook besluit te nemen. Wil je meer zien van Maxime Meiland? Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar zie je nog veel meer mooie foto’s van de leuke dame.

Mobiele versie afsluiten