Maxime Meiland blijkt ook uitstekende boerin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland staat haar mannetje als hotelier en modeontwerpster, maar de blondine van Chateau Meiland doet het ook heel aardig op de boerderij!

Hoewel ze tegenwoordig in een opgeknapte boerderij woont weet Maxime Meiland natuurlijk weinig van het échte platteland. De voormalig kasteelbewoonster kreeg afgelopen week een spoedcursus als boerin van Youtuber Kalvijn. Hij nam haar mee naar een boerderij waar wél hard geploeterd wordt. Altijd gedroomd van Maxime Meiland die melk geeft? Dit is je kans!

Lees ook: Maxime Meiland verdwijnt weer van de buis

Maxime Meiland is BN’er op Boerderij

Youtuber Kalvijn neemt elke week een BN’er mee naar een voor hen vreemde omgeving: de boerderij. Voor Maxime was het een lichte ’thuiswedstrijd’, aangezien zij dit jaar met haar familie van een kasteel in Frankrijk naar een oud erf in het Oosten van Nederland verhuisde. Hoewel ze er inmiddels één seizoen op het platteland op heeft zitten, is Maxime nog steeds meer van het gasten ontvangen, klussen en zeuren op haar pa.

Ze deed het uiteindelijk helemaal niet zo slecht, vond ook de gastvrije boer die zijn erf beschikbaar stelde voor het filmpje. Vooral haar poetskwaliteiten werden geprezen. Boerin Annemiek is er niks bij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!