Maxime Meiland blijkt ook uitstekende boerin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland staat haar mannetje als hotelier en modeontwerpster, maar de blondine van Chateau Meiland doet het ook heel aardig op de boerderij!

Hoewel ze tegenwoordig in een opgeknapte boerderij woont weet Maxime Meiland natuurlijk weinig van het échte platteland. De voormalig kasteelbewoonster kreeg afgelopen week een spoedcursus als boerin van Youtuber Kalvijn. Hij nam haar mee naar een boerderij waar wél hard geploeterd wordt. Altijd gedroomd van Maxime Meiland die melk geeft? Dit is je kans!

Lees ook: Maxime Meiland verdwijnt weer van de buis

Maxime Meiland is BN’er op Boerderij

Youtuber Kalvijn neemt elke week een BN’er mee naar een voor hen vreemde omgeving: de boerderij. Voor Maxime was het een lichte ’thuiswedstrijd’, aangezien zij dit jaar met haar familie van een kasteel in Frankrijk naar een oud erf in het Oosten van Nederland verhuisde. Hoewel ze er inmiddels één seizoen op het platteland op heeft zitten, is Maxime nog steeds meer van het gasten ontvangen, klussen en zeuren op haar pa.

Ze deed het uiteindelijk helemaal niet zo slecht, vond ook de gastvrije boer die zijn erf beschikbaar stelde voor het filmpje. Vooral haar poetskwaliteiten werden geprezen. Boerin Annemiek is er niks bij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.