Maxime Meiland bespot na schokkende metamorfose: ‘Van je oma geleend?’ (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland komt wel vaker in opspraak, maar met dit onthullende filmpje brengt ze half het internet in rep en roer! 

Verhuisdrift is niets nieuws voor Maxime Meiland. De televisiepersoonlijkheid kennen we natuurlijk van de verbouwprogramma’s, dus het is ook geen wonder dat Maxime zelf geniet van een nieuwe stapel stenen. Toch maakt ze het de laatste tijd wel heel wild. Vandaar dat haar fans ook in oproer zijn na dit onthullende filmpje. Al komt dat geeneens door de bekendmaking wéér te verhuizen! Nee, deze bizarre outfit steelt moeiteloos alle aandacht.

Outfit Maxime Meiland heeft Instagram in rep en roer

Al is de kledingkeuze van Maxime Meiland ook moeilijk te missen. Het aanstootgevende artikel kijkt je, letterlijk, recht in je gezicht aan. Al snappen wij enerzijds wel dat Maxime voor een aandachtstrekkende outfit gegaan is. In het onthullende filmpje maakt ze namelijk bekend wéér te gaan verhuizen. En daar zijn haar fans niet zo van te spreken. Vandaar ook dat we het haast verstandig kunnen noemen dat Maxime met deze bizarre outfit op beeld gekomen is! Want we kunnen het bijna nergens anders over hebben. De beeldige blondine doet namelijk alle hoofden draaien in een bril die de helft van haar gezicht bedekt. “Waarom heeft ze d’r skibril op?” vraagt één verbijsterde fan.

Maxime Meiland kan fans niet afleiden met spuuglelijke oma-bril

Want niet alleen neemt de bril de helft van het gezicht van Maxime Meiland in beslag, de kleur laat ook veel te wensen over. Al moet dat haast wel met opzet gedaan zijn! Maxime probeerde namelijk wanhopig haar fans af te leiden met een gevlekte bruine bril bij haar knalroze trui. Nou, daar trapten haar fans echt niet in. Die zagen namelijk alleen een dubbele kans Maxime te bespotten. Niet alleen de ‘afschuwelijke bril’ moet er aan geloven, Maxime zelf krijgt het ook flink te verduren. “8 jaar geleden woonden ze nog in de achtertuin van haar ouders en nu is ze nooit tevreden” lacht één cynische fan. En sommige volgers zien ook alweer een nieuw programma aankomen: “Weer een idee voor een nieuwe seizoen. 1 grote poppenkast” wordt er verzucht. Al lijkt het erop dat Maxime die extra centjes best kan gebruiken.

Maxime Meiland verkoopt huis vanwege te hoge maandlasten

Zo onthulde Maxime dat de verhuizing vooral door één ding gedreven wordt, namelijk geld: “Je moet op een gegeven moment zo’n overweging maken van: oké, wil ik hier zo graag wonen en beknibbelen op andere dingen? Of wil ik toch gewoon zeggen: we gaan lekker leven?” vertelt ze aan RTL Boulevard. Dan toch maar de boel verkopen. Maar dat Maxime gedwongen naar de makelaar moet kijken weinig fans van op. Het was dan ook een ware villa die de beeldige televisiepersoonlijkheid vorig jaar op de kop tikte. Maar liefst 2,2 miljoen euro moest Maxime neerleggen voor haar kasteeltje. En daar hadden haar fans ook wat over te zeggen natuurlijk. “Wat een verwend kind” bijt één volger op Instagram. Gelukkig zal Maxime het vanaf nu wat rustiger aan doen. En dat lijken haar fans ook wel te herkennen: “Nou dat beknibbelen lukt wel zie ik, leuk die bril van je Opa”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.