Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maandag 1 maart was het zover, de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Chateau Meiland. En ja, de kijkers van SBS6 kregen weer waar ze op hoopten: een knotsgekke, hysterische aflevering, met een wel héél bijzonder hoogtepunt.

Maxime weer op tv te zien

Maxime Meiland schitterde maandag als vanouds weer in de seizoensopener van alweer het vijfde seizoen van Chateau Meiland. Even werd gevreesd dat dit seizoen van Chateau Meiland lang niet zo’n succes zou worden als de andere seizoenen, vanwege de coronacrisis. Maxime stelde de fans van het programma echter al snel gerust. Zo verklapte ze al eerder dat dit seizoen ‘waanzinnig leuk zou worden, ondanks Corona’.

Een hele prestatie van Maxime Meiland

En ja, een leuke aflevering werd het zeker. Sterker nog, deze aflevering bezorgde Maxime Meiland een heus hoogtepunt. Maxime trouwens niet alleen, ze deelde het moment namelijk ook nog met de rest van de familie Meiland. Nog nooit keken er namelijk zo veel mensen naar het programma als maandag. Het programma trok dan ook maar liefst 1,7 miljoen kijkers.

Maxime als echte boerin

In het vijfde seizoen van Chateau Meiland zien we hoe Maxime Meiland van het leven als boerin geniet. Overals, regenlaarzen en zelfs met koeien knuffelen: Maxime lijkt het boerenleven helemaal omarmt te hebben. Het is dat de voormalige blondine een relatie heeft met cameraman Leroy Molkenboer, anders zouden we wel weten bij wie Yvon Jaspers het volgende seizoen van Boer Zoekt Vrouw op de stoep had gestaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.