Maxime gretig op zoek naar zaad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe episode van Chateau Meiland. Een week nadat ze de Televizier-Ring in de wacht hadden gesleept, ging het verhaal gewoon weer verder. Én hoe?! Er gebeurde namelijk nogal wat in deze aflevering. Wat dan? Nou, het heeft te maken met een verhuizing en zaad. Nee, geen chiazaad, hennepzaad of lijnzaad. Het had helemaal niks te maken met een of andere hippe superfood. Het ging namelijk gewoon om een degelijke kwak van de man.

Tienermoeder?

Wat was nou het geval? Maxime (23), de jongste dochters van Martien en Erica, wil er graag een kindje bij. Nu heeft ze al een kleine bengel rondlopen van drie jaar oud en velen vragen zich dan ook af waar en wie de vader is. De vader is onbekend en zal naar alle waarschijnlijkheid nooit in beeld komen. Maxime raakte namelijk op jonge leeftijd onbedoeld zwanger, althans dat verteld ze in een gesprek met influencer Anna Nooshin. Lange tijd heeft ze er over nagedacht om abortus te plegen, maar op het laatste moment heeft ze er toch voor gekozen om haar kind geboren te laten worden, en tadáá, daar is de kleine Claire. Voor de kleine belhamel wil ze nu graag een broertje of zusje, maar daarvoor zal ze natuurlijk eerst opnieuw zwanger moeten worden, en hoe doe je dat zonder partner?

View this post on Instagram

Met de beeldige @annanooshin

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Zaadisolatie

Voor Maxime was het antwoord op die vraag kennelijk niet heel moeilijk, ze ging gewoon op zoek naar een zaaddonor. Die had ze al relatief snel gevonden en na een tijdje met hem contact te hebben gehad, was in de aflevering van gisteravond te zien dat ze met de zaaddonor had afgesproken in de lobby van een hotel. Nadat het ijs was gebroken en het contract was getekend, vertrok de man naar boven om daar even een draai aan z’n rakketak te geven. Het resultaat was een warm potje met kwak. Maxime was zichtbaar gestrest omdat ze zich zorgde maakte om de houdbaarheid van het potje lauwe prut. Haar vader had haar daarom voor de zekerheid een stuk muurisolatie meegegeven zodat ze tijdens de terugrit naar huis haar kind in wording veilig kon bewaren. Martien weet natuurlijk wel raad met zaad. Eenmaal thuis aangekomen nam het pipetje van Maxime de rol over van de man en spoot ze een ladinkje teelvocht bij zichzelf naar binnen. Voor de kijkers is het nu afwachten of ze heeft raak geschoten en Claire straks een broertje of een zusje krijgt.

Chateau deux

De toekomst van de Meilandjes ziet er rooskleurig uit. De Televizier-Ring hebben ze in de pocket, een tweede kleinkind is onderweg én ze zijn op zoek naar een nieuw kasteel. Ja, dat kan allemaal met zulke kijkcijfers. Dan strooi je gewoon met wat geld en koop je een kasteeltje. Zo heeft de familie een volgende stap gezet om het ‘Meiland Imperium’ uit te bouwen. Wordt deze familie hét visitekaartje van Nederland in Frankrijk?

View this post on Instagram

The making of ➡️

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten