Gaby Blaaser, Kirsten Westrik, Koningin Maxima & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoog bezoek in de Hot Topics! Niemand minder dan Koningin Máxima deed het Mannenzakenforum aan vandaag. Staar je echter niet blind: ook gewone onderdanen als Ilse DeLange, Gaby Blaaser en Kirsten Westrik staan er namelijk goed op. Nu het zomertijd is worden die Hot Topics alleen maar heter!

Gaby Blaaser Hot Topics
gaby

Ilse DeLange

De laatste aflevering van De Wereld Draait Door werd met een lach, traan en een prettig deuntje afgesloten. Ilse DeLange zorgde voor twee van die ingrediënten. Check deze foto’s van onze vrolijke countrykoningin, en je weet meteen welke twee!

Beeld: BNNVARA

Gaby Blaaser

Lucky Gaby Blaaser. Wij zitten tijdens deze doodsaaie periode van zelfisolatie steeds met onszelf opgescheept. Gaby Blaaser zit tenminste de hele tijd in één ruimte met Gaby Blaaser. De blonde Instagramprinses laat maar al te graag zien hoe spannend dat precies kan zijn!

Kirsten Westrik

Als zuslief Merel Westrik de queen van het nieuws was, is Kirsten Westrik dan de kroonprinses? Forumlid Puma rakelde een aantal leuke kiekjes van het minder bekende Westrik-zusje op, en we moeten nu toch echt concluderen dat Kirsten klaar is voor een coup!

Kirsten Westrik
Foto: Instagram Kirsten Westrik

Koningin Máxima

Na drie stuks gelegenheidsroyalty is het nu tijd voor écht blauw bloed! Koningin Máxima ging ondanks de landelijke voorschriften een paar koninklijke klusjes doen. Eén van die klusjes was een bezoek aan de bloemenkwekers. In deze tijd zit er vrijwel niemand op een bloemetje te wachten. Gelukkig was Máxima daar met haar fleurige verschijning om in ieder geval nog ’n kleine glimlach op het gezicht van die kwekertjes te toveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!