Gaby Blaaser, Kirsten Westrik, Koningin Maxima & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoog bezoek in de Hot Topics! Niemand minder dan Koningin Máxima deed het Mannenzakenforum aan vandaag. Staar je echter niet blind: ook gewone onderdanen als Ilse DeLange, Gaby Blaaser en Kirsten Westrik staan er namelijk goed op. Nu het zomertijd is worden die Hot Topics alleen maar heter!

Gaby Blaaser Hot Topics
gaby

Ilse DeLange

De laatste aflevering van De Wereld Draait Door werd met een lach, traan en een prettig deuntje afgesloten. Ilse DeLange zorgde voor twee van die ingrediënten. Check deze foto’s van onze vrolijke countrykoningin, en je weet meteen welke twee!

Beeld: BNNVARA

Gaby Blaaser

Lucky Gaby Blaaser. Wij zitten tijdens deze doodsaaie periode van zelfisolatie steeds met onszelf opgescheept. Gaby Blaaser zit tenminste de hele tijd in één ruimte met Gaby Blaaser. De blonde Instagramprinses laat maar al te graag zien hoe spannend dat precies kan zijn!

Kirsten Westrik

Als zuslief Merel Westrik de queen van het nieuws was, is Kirsten Westrik dan de kroonprinses? Forumlid Puma rakelde een aantal leuke kiekjes van het minder bekende Westrik-zusje op, en we moeten nu toch echt concluderen dat Kirsten klaar is voor een coup!

Kirsten Westrik
Foto: Instagram Kirsten Westrik

Koningin Máxima

Na drie stuks gelegenheidsroyalty is het nu tijd voor écht blauw bloed! Koningin Máxima ging ondanks de landelijke voorschriften een paar koninklijke klusjes doen. Eén van die klusjes was een bezoek aan de bloemenkwekers. In deze tijd zit er vrijwel niemand op een bloemetje te wachten. Gelukkig was Máxima daar met haar fleurige verschijning om in ieder geval nog ’n kleine glimlach op het gezicht van die kwekertjes te toveren.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten