Max verstappen wint dankzij deze Insta foto’s van Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen verrassing dat Max Verstappen zo lekker gaat in de Formule 1. Op nieuwjaarsdag 2021 maakte de Red Bull-coureur bekend dat hij een relatie heeft met het Braziliaanse model Kelly Piquet. Op de Instagram van Kelly verschijnen nu regelmatig foto’s die bewijzen dat zij Max’ allergrootste fan is. Het maakt eigenlijk niet meer uit hoe hoog hij eindigt: met Kelly Piquet als vriendin wint Max Verstappen namelijk elke dag!

Kelly Piquet is de dochter van Nelson Piquet

De achternaam van Kelly Piquet klinkt je misschien bekend in de oren en terecht! Kelly is namelijk de dochter van de drievoudig Formule 1-wereldkampioen Nelson Piquet. De Braziliaanse is dus zeker geen vreemde in het F1-wereldje. Het is dus logisch dat Kelly geregeld bij haar vriend Max Verstappen in de auto stapt!

Lees ook: Maak kennis met de mooie vriendinnen van Oranje-spelers 
De mooie vriendin van Max Verstappen

Dat Kelly Piquet een plaatje is spreekt voor zich. Haar moeder was internationaal model, en de appel viel niet ver van de boom: ook Kelly werkte als model en is op 32-jarige leeftijd nog steeds een plaatje. Wanneer Max Verstappen na een lange racedag uitgeput in bed ploft en de volgende ochtend zijn ogen opent, is dit wat hij het eerst ziet. Wat een uitzicht!

Kelly Piquet zorgt voor ontspanning bij Max

Wanneer de auto van Max Verstappen even geparkeerd staat kan de coureur eindelijk ontspannen. Ook hier komt zijn vriendin Kelly om de hoek kijken. Samen bezoekt het stel de mooiste vakantiebestemmingen en deelt deze via foto’s op Instagram. Op vakantie zorgt vriendin Kelly er uiteraard voor dat haar vriend Max niks te kort komt en bij terugkomst weer vol energie in de auto stapt.

Kelly Piquet heeft kind met ex Daniil Kvyat

Je zou het niet verwachten, maar Max Verstappen is stiekem ‘vader’ geworden! Kelly Piquet was namelijk al moeder vóór ze een relatie kreeg met Max Verstappen. De brunette begon in januari 2017 te daten met de Russische coureur Daniil Kvyat. De twee kregen in 2019 een dochter met de naam Penelope. Datzelfde jaar verbraken Kelly en Daniil hun relatie alweer. Kvyat is Max op de weg zelden te snel af, maar de Rus plantte z’n vlag toch nét iets eerder op dit prachtige Braziliaanse grondgebied! Gelukkig lijkt Verstappen geen moeite te hebben met zijn rol als bonusvader. Da’s maar goed ook, want Kelly Piquet is helemaal weg van haar schattige dochtertje. Op Insta deelt ze vaker foto’s van Penelope dan van Max…

Kelly als chauffeur

Op de Instagram van model Kelly Piquet is te zien hoe ze in een wel heel kort broekje poseert op een scooter. De brunette is dit keer de chauffeur en Max staat achter de camera om ervoor te zorgen dat alle hoeken van zijn vriendin goed worden vastgelegd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.