Max Verstappen viert alvast uitbundig feest met vriendin Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is misschien nog geen wereldkampioen in de Formule 1, maar hij viert wel alvast feest met zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet.

Hij heeft misschien nog niet het wereldkampioenschap binnen in de Formule 1, maar toch heeft coureur en Hollands trots Max Verstappen genoeg redenen om een feestje te vieren. De belangrijkste is zijn beeldschone vriendin Kelly Piquet, die onlangs haar verjaardag inluidde. Vandaag is Kelly echt jarig en dat vierde ze natuurlijk met haar geliefde Max. Op de dag van Max zijn belangrijke race gaf ze echter alvast een klein feestje. Maar nu de twee weer bij elkaar zijn kunnen ze goed uitpakken voor Kelly haar verjaardag. Max mag natuurlijk in zijn handen wrijven met zo’n prachtige vriendin.

Lees ook: Vriendin Max Verstappen neemt met deze foto alvast voorschot op Formule 1 kampioenschap

Kelly moest het in eerste instantie zonder Max doen tijdens verjaardag op foto

Max had misschien niet de allerbeste zondag van zijn leven, toen hij het af moest leggen tegen rivaal Lewis Hamilton. Maar zijn vriendin Kelly daarentegen had het eigenlijk wel prima naar haar zin. Die vierde namelijk al zondag haar verjaardag. Wel zonder Max, dat was wel een beetje jammer. Maar het mocht de pret niet drukken. Samen met vrienden en familie wist Kelly er een goed feestje van te maken. Ze ging aan de slag met een gigantische verjaardagstaart en al haar volgers mochten daar gewoon van meegenieten. Kelly had een goed feestje achter de rug. En dat terwijl haar verjaardag paas twee dagen later was. Toen ze haar geliefde Max later in de week weer in de armen mocht sluiten hebben de twee geliefden Kelly haar verjaardag nog eens dunnetjes over gedaan.

Heeft Kelly zich misdragen met mysterieuze man op haar verjaardag?

Kelly heeft zich ongetwijfeld vermaakt op haar verjaardagsfeestje, al gaan er nu geruchten rond dat ze zich net iets te veel vermaakt heeft. Zo gaan er geruchten rond dat Kelly tijdens haar verjaardagsfeest is vreemdgegaan. En dat is natuurlijk funest voor de relatie tussen haar en Max. Het stel zou zelfs al plannen hebben om te gaan trouwen, dus daar zou vreemdgaan natuurlijk keihard een stokje voor steken. Maar hoe zeker is het dat Kelly Max bedrogen zou hebben? Nou, gelukkig alles behalve zeker. Een anonieme bron, die inmiddels zijn opmerkingen heeft ingetrokken, beweert dat hij Kelly heel heeft zien doen met een man die toevallig niet Max Verstappen heet. Deze mysterieuze man zou zijn hand op haar dijbeen hebben gelegd op een net iets te innige manier. Waarschijnlijk is er niks aan de hand, aangezien de roddels net zo snel verdwenen als dat ze op kwamen dagen, maar het is wel de moeite waard Max en Kelly de komende tijd in de gaten te houden voor het geval er wel wat speelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.