Max Verstappen: ‘Ik ben er even helemaal klaar mee’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was, net als vorige week zondag in Monza, weer een treurig raceweekend voor Max Verstappen.

De problemen van Max Verstappen begonnen dit keer echter al vóórdat de race van start ging. Toen de Nederlander wegreed vanuit de pitsstraat voelde hij al dat er iets niet goed was met de motor. Diezelfde motor zorgde er overigens tijdens de race van vorige week in Monza al voor dat Verstappen uitviel.

Het was na een paar honderd meter voorbij…

Gelukkig duurde het nog een kwartiertje voor de race van start zou gaan. De monteurs van Verstappen werkten dan ook met man en macht om de Red Bull-bolide op te knappen, zodat Max van start kon gaan. En ja, dat lukte! Na een prima start, viel zijn vermogen echter helemaal weg. In de tweede bocht werd Verstappen aangetikt door Kimi Räikkönen, die weer een duw kreeg van Pierre Gasly. Max belandde in de grindbak, wat het einde van zijn race betekende.

Max Verstappen heeft er geen zin meer in

En ja, deze uitvalbeurt maakt dat Verstappen dit jaar al in drie van de negen races is uitgevallen. Iets waar hij zelf totaal niet blij mee is: “Het gebeurt nu twee wedstrijden op rij. Ik ben er op dit moment even klaar mee en ik heb er niet zoveel zin meer in”, zei Verstappen in een interview met Jack Plooij van Ziggo Sport.

Mega-crash

Na de uitvalbeurt van Max Verstappen was er wel nog genoeg spektakel op de baan te bewonderen. Zo vond er na de herstart een mega-crash plaats. Één van de coureurs reed in op de rest, waardoor er een enorme botsing ontstond. Uiteindelijk zouden slechts 12 coureurs de finish van de Grand Prix van Mugello halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!