Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Kelly Piquet plaatst natuurlijk erg regelmatig een nieuw bericht op Instagram. Meestal zijn dit mooie foto’s van haarzelf, van wat ze heeft gedaan in het weekend. Nu heeft ze foto’s geplaatst in erg luchtige kleding! Deze zijn gemaakt in Monaco, waarbij ze de caption “Hardnodige rusttijd voor de komende week” gebruikt. Het model heeft het ook erg druk in haar leven natuurlijk met naast haar eigen werk ook nog extra te moeten reizen voor Max. Dit kan inderdaad zwaar zijn en dus heeft ze soms haar rustmomentje nodig. Veel mensen zaten weer in de reacties te plaatsen dat ze eerder reageerden dan de snelle Max Verstappen. Maar dat was wel logisch, want de Nederlander was druk met andere dingen. Hij was tijdens zijn raceweekend ook gewoon lang op zijn simulator aan het racen.

Klik nu hier voor de luchtige foto’s van Kelly Piquet, die Max ook gemist heeft!

Luchtige Kelly Piquet

Max Verstappen drukker met andere dingen

Max Verstappen is naast F1 ook druk bezig met andere dingen. Zoals streamen met zijn beste vriend Lando Norris, waarin ze samen tegen elkaar aan het racen zijn met fans. Dit is natuurlijk erg leuk om te doen. Laatst was hij is het raceweekend tot laat in de nacht aan het gamen, terwijl hij de race die dag had. Uiteindelijk is hij toch weer eerste geëindigd. Je moet niet denken dat hij alleen maar daar mee bezig is, want natuurlijk maakt hij genoeg tijd vrij voor zijn vriendin en haar dochtertje.

Meer zien van Kelly Piquet en Max Verstappen

Wil jij nou meer zien van het knappe model Kelly Piquet en onze top racer Max Verstappen? Kijk dan hier op de Instagram van Kelly en de Instagram van Max! Hier plaatsen ze zeer regelmatig updates over hun dagelijkse leven en prestaties.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.