Marlijn Weerdenburg lijkt wel dertig jaar ouder op huiveringwekkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was niet de perfecte dag voor Marlijn Weerdenburg. De prachtige presentatrice kreeg te maken met pech en zag er opeens veel ouder uit. 

Prachtige presentatrice Marlijn Weerdenburg had geen goede dag te pakken. De beeldschone presentatrice had flink last van ongeluk door de dag heen. Daardoor zag ze er aan het einde van de dag meteen dertig jaar ouder uit dan de bedoeling is. Nog steeds was Marlijn een prachtige vrouw om naar te kijken, maar toch is het minder fraai dan wanneer ze in haar volle glorie valt te zien. Marlijn op haar slechtst valt gelukkig dus nog mee, want er zijn vrouwen die er veel minder knap bij lopen dan Marlijn op hun slechtste dag. Toch moesten haar volgers van deze foto even nadenken of het wel echt Marlijn Weerdenburg was die op de afbeelding te zien was. Maar het was geen gezichtsbedrog, maar echt presentatrice Marlijn  Weerdenburg.

Lees ook: Foto: Marlijn Weerdenburg ziet het even niet meer zitten

Marlijn gooit op foto haar pruillipje in de strijd

Op de foto gooit Marlijn haar pruillipje goed in de strijd. Zo hoopt ze alsnog een beetje mooi over te kunnen komen op het plaatje. Marlijn ziet er natuurlijk geweldig uit, maar ze heeft duidelijk haar dag niet. En dat straalt best wel over. De foto maakte ze in de ochtend en toen was eigenlijk alles al misgegaan, wat er mis kon gaan. Haar fiets ging stuk, er zat vogelpoep over haar jas en ze was haar sportschoenen vergeten, dus stond ze voor niks in de sportschool. Er ging dus een hoop mis bij Marlijn. Ze heeft maar besloten om de rest van de dag lekker te ontspannen in bed. Soms zijn die dagen ook helemaal niet erg. Een beetje op adem komen is dan ook nodig van tijd tot tijd. Helemaal als je zo’n druk bezette presentatrice bent als Marlijn. Het is een wonder dat ze nog aan vrije tijd toe komt met al haar plannen. Dan is het ook niet zo gek dat je er ouder uit gaat zien. Gelukkig heeft ze haar pruillipje nog. Die maakt een hoop goed.

Marlijn maakt met leuke foto meer tijd voor muziek

Muziek is een van de grote passies van Marlijn Weerdenburg. Alleen heeft ze er met al haar drukke afspraken nauwelijks tijd voor. Gelukkig heeft ze laatst de tijd kunnen vrijmaken om even de studio in te duiken. En daar heeft ze heerlijk gewerkt aan nieuwe muziek. Wanneer de muziek van Marlijn uit komt is nog maar de vraag, maar dat ze weer bezig is met eigen werk maken is natuurlijk goed nieuws. Je zou namelijk bijna vergeten dat de beeldschone blondine ook enorm muzikaal is aangelegd. Marlijn weet met haar eigen muziek iedereen te betoveren. Dat daar dus binnenkort meer van komt is alleen maar fijn. Dan heb je weer iets om naar uit te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.