Marlijn Weerdenburg is niet bang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Net als elke vrijdag zoomen we weer in op de nieuwste Spotifylijst van Nederland: new Music Friday. Ook deze muzikale vrijdag wordt er weer een artiest in het zonnetje gezet. Ditmaal is niemand minder dan het zonnetje in huis, Marlijn Weerdenburg, aan de beurt!

Marlijn verleidt ons nu ook via Spotify

Het moment is daar: Marlijn Weerdenburg verleidt ons nu ook via Spotify! Het album van Marlijn staat dan ook vanaf deze geluksdag (vrijdag de dertiende) op het populairste muziekplatform ter wereld. En dat is nog niet alles: Marlijns single ‘Ik ben niet bang’ is zelfs in de Nederlandse New Music Friday-lijst te vinden.

Een lichtpuntje aan de horizon

Volgens de favoriete blondine van vele Mannenzaken-lezers staat het lied ‘Ik ben niet bang’ volledig in het teken van prille liefde. Marlijn Weerdenburg zingt in haar nummer namelijk over de ontmoeting met haar vriend Paul. Een lichtpuntje in de horizon tijdens een moeilijke tijd, aldus Marlijn zelf.

Wat kan Marlijn eigenlijk niét?

Het lijkt de enige mogelijke vraag om jezelf te stellen: ‘Wat kan Marlijn Weerdenburg eigenlijk niet?’. Ze speelde rollen, als die van Danni Lowinski én presenteert succesvolle programma’s, als Moltalk. Daar komt nu dus ook nog even bij, dat deze blondine over een massief gouden keeltje beschikt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thanks @spotifynl We staan in New Music Friday en in Je Moerstaal! Debuutalbum is NU UIT!

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

 

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten