Marlijn Weerdenburg is niet bang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Net als elke vrijdag zoomen we weer in op de nieuwste Spotifylijst van Nederland: new Music Friday. Ook deze muzikale vrijdag wordt er weer een artiest in het zonnetje gezet. Ditmaal is niemand minder dan het zonnetje in huis, Marlijn Weerdenburg, aan de beurt!

Marlijn verleidt ons nu ook via Spotify

Het moment is daar: Marlijn Weerdenburg verleidt ons nu ook via Spotify! Het album van Marlijn staat dan ook vanaf deze geluksdag (vrijdag de dertiende) op het populairste muziekplatform ter wereld. En dat is nog niet alles: Marlijns single ‘Ik ben niet bang’ is zelfs in de Nederlandse New Music Friday-lijst te vinden.

Een lichtpuntje aan de horizon

Volgens de favoriete blondine van vele Mannenzaken-lezers staat het lied ‘Ik ben niet bang’ volledig in het teken van prille liefde. Marlijn Weerdenburg zingt in haar nummer namelijk over de ontmoeting met haar vriend Paul. Een lichtpuntje in de horizon tijdens een moeilijke tijd, aldus Marlijn zelf.

Wat kan Marlijn eigenlijk niét?

Het lijkt de enige mogelijke vraag om jezelf te stellen: ‘Wat kan Marlijn Weerdenburg eigenlijk niet?’. Ze speelde rollen, als die van Danni Lowinski én presenteert succesvolle programma’s, als Moltalk. Daar komt nu dus ook nog even bij, dat deze blondine over een massief gouden keeltje beschikt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thanks @spotifynl We staan in New Music Friday en in Je Moerstaal! Debuutalbum is NU UIT!

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

 

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Gerelateerde berichten