Marlijn Weerdenburg is niet bang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Net als elke vrijdag zoomen we weer in op de nieuwste Spotifylijst van Nederland: new Music Friday. Ook deze muzikale vrijdag wordt er weer een artiest in het zonnetje gezet. Ditmaal is niemand minder dan het zonnetje in huis, Marlijn Weerdenburg, aan de beurt!

Marlijn verleidt ons nu ook via Spotify

Het moment is daar: Marlijn Weerdenburg verleidt ons nu ook via Spotify! Het album van Marlijn staat dan ook vanaf deze geluksdag (vrijdag de dertiende) op het populairste muziekplatform ter wereld. En dat is nog niet alles: Marlijns single ‘Ik ben niet bang’ is zelfs in de Nederlandse New Music Friday-lijst te vinden.

Een lichtpuntje aan de horizon

Volgens de favoriete blondine van vele Mannenzaken-lezers staat het lied ‘Ik ben niet bang’ volledig in het teken van prille liefde. Marlijn Weerdenburg zingt in haar nummer namelijk over de ontmoeting met haar vriend Paul. Een lichtpuntje in de horizon tijdens een moeilijke tijd, aldus Marlijn zelf.

Wat kan Marlijn eigenlijk niét?

Het lijkt de enige mogelijke vraag om jezelf te stellen: ‘Wat kan Marlijn Weerdenburg eigenlijk niet?’. Ze speelde rollen, als die van Danni Lowinski én presenteert succesvolle programma’s, als Moltalk. Daar komt nu dus ook nog even bij, dat deze blondine over een massief gouden keeltje beschikt.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.