Marlijn Weerdenburg geeft ultieme teaser Wie is de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat nu écht bijna beginnen! Marlijn Weerdenburg geeft op de valreep nog een hele dikke teaser: de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021 komen voor het eerst in beeld! Herken jij ze?

De kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn eindelijk voor het eerst in beeld! Marlijn Weerdenburg deelde het (nu echt) allerlaatste voorproefje: een mysterieus filmpje op Instagram. Deze korte video én een onverwachte andere hint zijn inmiddels ontleed door fanatieke molloten. Welke kandidaten zijn volgens hen nu al een zekerheidje?

Lees ook: Marlijn Weerdenburg onthult kandidaten voor nieuw WIDM seizoen

WIDM 2021 deelnemers eindelijk in beeld

In het fragment zie je Rik van de Westelaken middenin een cirkel van mensen staan. Het zijn de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021. Helaas staan ze in de schaduw, dus is het nog steeds gissen. Ook dook er een promo-bericht voor het ‘molboekje’ van dit jaar op met daarin de silhouetten van de deelnemers. Aan de hand van hun postuur zijn er toch een aantal ‘zekere’ kandidaten aan het lijstje toegevoegd. Zo zou Erik de Vogel van GTST er sowieso bijzitten, en wordt er druk gespeculeerd over de deelname van Charlotte Nijs. Zou  Michelle Willemsen ook van de partij zijn dit seizoen? Op 21 december weten we meer: op die dag onthult Marlijn alle deelnemers in een speciale editie van Moltalk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AW Bruna Uitgevers (@awbruna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.