Marijn Kuipers is klaar met mannen en rent met natte kleren de zee in (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers ziet het even niet meer zitten met alle mannen in de wereld en rent met haar spullen en kleren aan zo de zee in!

Influencer Marijn Kuipers heeft een nieuw bericht op Instagram geplaatst. De achterliggende gedachte is niet echt bekend, maar misschien is het vooral als een grap gemaakt. Dat is in ieder geval hoe de mensen het opvatten, want er zijn genoeg reacties geplaatst met grapjes over bijvoorbeeld dat ze bij Spongebob gaat wonen. Dit komt omdat Marijn in de video de zee in rent. Eerst gooit ze haar koffer en tas het water in. Daarna rent en duikt ze er zelf achteraan met al haar kleren en schoenen nog aan! Ze heeft er de tekst “Trust men or live in the water” in de caption erbij gezet. Hiermee zegt de influencer dus eigenlijk dat ze mannen niet vertrouwd. Of hier dus een achterliggende gedachte achter zit weten we niet, maar als dat wel zo is krijgen we het misschien nog te horen.

Wil jij nou zelf de video bekijken? Klik dan snel hier!

Marijn Kuipers foto

Wat doet Marijn Kuipers verder naast in de zee springen?

Naast alle sociale media zoals Instagram, Snapchat en TikTok, doet Marijn Kuipers ook nog veel andere dingen. Zo heeft ze ook een Instagrampagina voor als je sporten leuk vindt. Hierop laat ze zien hoe en wat ze traint, zodat andere mensen ervan kunnen leren. Best wel handig dus! De blondine is ook vlogger op YouTube. Hier post ze ongeveer elke week een vlog uit haar leven en kan je dus nog meer op de hoogte blijven van haar leven.

Meer zien van Marijn Kuipers

Wil je nou meer zien van Marijn Kuipers en op de hoogte blijven van haar leven? Neem dan even een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier regelmatig updates van haar leven, kiekjes van haar vakanties en af en toe een sponsordeal tussendoor. Het is het in ieder geval zeker even waard om te checken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!