Marijn Kuipers heeft stiekem nóg een reden om vaker haar achterzijde te laten zien (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers heeft weer eens een prachtige video van zichzelf online gezet en die moet je gewoon even gezien hebben!

De mooie blondine heeft onlangs haar fans weer een beetje weten te verrassen met een prachtige nieuwe video. En die gaat gelijk helemaal viral onder haar volgers. Want Marijn geeft een bijzonder kijkje in haar mooie leventje. Iedereen weet dat Marijn een enorme sportfanaat is. Ze houdt ervan om de sportschool te bezoeken en zichzelf in het zweet te werken. Dat is dan ook precies wat ze gedaan heeft, maar dan wel op haar eigen manier. En daar hoort natuurlijk een mooie video bij.

Marijn laat haar beste kant zien op camera

Zoals je verwacht van Marijn Kuipers, laat ze haar beste kant zien op beeld. De mooie blondine keert zich met haar rug naar de camera, waardoor je vrij zicht hebt op haar indrukwekkende achterkant. Het sportpakje wat ze draagt, laat weinig aan de verbeelding over. Zo weet Marijn wel heel makkelijk haar fans te betoveren. Daar heeft ze alleen maar een luchtig sportpakje voor nodig. Ze staat natuurlijk zelfverzekerd en glimlachend op de beeld. Marijn is namelijk ontzettend trots op haar en deelt haar prachtige vormen dan ook graag. Bekijk de video hier!

Marijn Kuipers deelt graag mooie beelden met volgers

De mooie blondine staat regelmatig in de sportschool en zorgt er dan ook vaak voor dat ze mooie beelden maakt voor haar fans. Die genieten enorm van de sportroutines van Marijn, maar vooral vanwege haar geweldige outfits en prachtige vormen. Marijn is er alleen maar trots op en laat haar volgers daarom graag meegenieten.

Meer zien van Marijn Kuipers? Kijk op Instagram

Als je nog meer wil zien van Marijn Kuipers, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie foto’s en video’s voor je klaarstaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...