Marijn Kuipers deelt pikante video met schaars geklede vriendin in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers maakt het erg wild in de badkamer. Zo is ze uitgebreid aan het dansen met haar blonde en wel érg schaatst geklede vriendin.

Marijn Kuipers met schaars geklede vriendin

Het is altijd erg opvallend wanneer influencers zoals Marijn Kuipers weer eens een evenement hebben. De grote merken willen niks liever dan dat alle influencers van ons land hun producten uitgebreid promoten op hun social media kanalen met duizenden volgers. Eén van deze influencer meiden is natuurlijk Marijn Kuipers. Nu gaan merken steeds verder in wat ze de influencers allemaal bieden voor hun evenementen. In dit geval kregen de influencers zelfs een luxe hotel overnachting bij het event in. Hierdoor zijn Marijn Kuipers en Lies Zhara bij elkaar in een badkamer beland. Dat kan alleen maar heel goed nieuws betekenen, want de blondines zijn beide prachtig. Ook houden ze erg van foto’s van zichzelf en elkaar maken. Dit keer is het echter een video geworden waarin de twee blondines erg weinig kleding aanhebben. Zo heeft Marijn nog een badjas die enigszins bedekkend is om zichzelf heen geslagen, maar Lies Zhara heeft haar badjas omgevouwen en hij kan het nauwelijks houden.

Knappe influencers in strakke pakjes

Toch weerhouden de schaarse outfits van de meiden hun niet om lekker los te gaan in de badkamer. Zo zien we op bovenstaande video Marijn en Lies Zhara helemaal los gaan op het oude nummer Unwritten. Blijkbaar vinden de blondines het nummer helemaal geweldig want ze zingen uit volle borst mee terwijl ze al hun emoties in hun dansmoves gooien. Het ziet er in ieder geval erg gezellig uit in de badkamer van de dames.

Marijn Kuipers laat uitgebreid zien hoe ze zichzelf aankleed

Het is voor TikTok content erg belangrijk om te laten zien wat je in je dagelijkse leven doet. Marijn Kuipers weet er alles van dat ze duizenden views kan krijgen als ze simpel genoeg gewoon laat zien hoe ze zichzelf klaarmaakt of hoe haar dag eruit ziet. Nu vindt Marijn het waarschijnlijk zelf ook erg leuk om haar volgers hiermee te verwennen. In onderstaande TikTok video is Marijn druk bezig om zichzelf klaar te maken en ze maakt er een echte meiden versie van. Zo laat Marijn zien dat ze graag naar haar eigen YouTube video’s kijkt tijdens het opmaken. Ook gaat de blondine even lekker haar outfitje strijken en uiteindelijk trekt ze een simpele outfit aan. Deze bestaat uit een zwart shirtje met een lange zwarte broek. Hieronder draagt Marijn wel nog een hakje met glitters om de outfit toch een beetje spannend te maken.

@marijnkuipersHow girls get ready 😎♬ don’t miss me – Claire Rosinkranz

Lees ook: Video: Marijn Kuipers zet haar legendarische rondingen in het zonnetje

Marijn Kuipers maakt het bloedheet tijdens sportsessie

Natuurlijk is Marijn Kuipers haar grootste passie om te sporten in de gym. De blondine heeft een flink achterwerk opgebouwd door al haar oefeningen. In onderstaande video neemt Marijn Kuipers haar volgers mee hoe zo’n intense sportsessie er nou uit ziet.

@marijnkuipers Even wat nieuws proberen & dan heb ik het niet alleen over geurpods, 😝💝🍋 @airupnl my #partner ♬ original sound – MARIJN KUIPERS

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.