Marije Knevel valt op tussen deelnemers Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weinig ‘grote namen’ tussen de WIDM-deelnemers dit jaar. Toch springt één van er meteen uit: wie is die dame met dat knaloranje haar? Een ding is zeker, Marije Knevel valt op tijdens dit Wie Is De Mol?-seizoen…

Fans van Wie Is De Mol? klagen over de deelnemerslijst van het nieuwe seizoen dat in januari 2021 van start gaat. ‘Te onbekend’ is een veelgehoord kritiekpunt. Een uitgelezen kans om even beter kennis te maken met de kandidaten! Laten we beginnen met de meest opvallende verschijning in de line-up: Marije Knevel!

Lees ook: Marlijn Weerdenburg onthult kandidaten nieuw seizoen WIDM

‘Dochter van’ Marije Knevel (33) is enorme flapuit

Marije Knevel is één van de kandidaten van Wie Is De Mol? dit jaar. Ze is net zo praatgraag als haar vader, Andries Knevel. Marije werkt voor Shownieuws en LINDA, was kandidaat bij De Slimste Mens en was ook regelmatig te zien bij Ladies Night van Merel Westrik. De 33-jarige televisiemaakster valt niet alleen op qua haarkleur. Qua persoonlijkheid is ze namelijk net zo excentriek: “Ik ben echt een enorme flapuit. Af en toe denk ik: vrouw, wat zeg je nu. Hou je mond dicht.” Of ze met die eigenschap ver kan komen in WIDM valt te betwijfelen, maar Marije gaat sowieso voor interessante momenten zorgen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.