Marije Knevel valt op tussen deelnemers Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weinig ‘grote namen’ tussen de WIDM-deelnemers dit jaar. Toch springt één van er meteen uit: wie is die dame met dat knaloranje haar? Een ding is zeker, Marije Knevel valt op tijdens dit Wie Is De Mol?-seizoen…

Fans van Wie Is De Mol? klagen over de deelnemerslijst van het nieuwe seizoen dat in januari 2021 van start gaat. ‘Te onbekend’ is een veelgehoord kritiekpunt. Een uitgelezen kans om even beter kennis te maken met de kandidaten! Laten we beginnen met de meest opvallende verschijning in de line-up: Marije Knevel!

Lees ook: Marlijn Weerdenburg onthult kandidaten nieuw seizoen WIDM

‘Dochter van’ Marije Knevel (33) is enorme flapuit

Marije Knevel is één van de kandidaten van Wie Is De Mol? dit jaar. Ze is net zo praatgraag als haar vader, Andries Knevel. Marije werkt voor Shownieuws en LINDA, was kandidaat bij De Slimste Mens en was ook regelmatig te zien bij Ladies Night van Merel Westrik. De 33-jarige televisiemaakster valt niet alleen op qua haarkleur. Qua persoonlijkheid is ze namelijk net zo excentriek: “Ik ben echt een enorme flapuit. Af en toe denk ik: vrouw, wat zeg je nu. Hou je mond dicht.” Of ze met die eigenschap ver kan komen in WIDM valt te betwijfelen, maar Marije gaat sowieso voor interessante momenten zorgen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!