Marieke Elsinga zet een nieuwe stap in haar carrière

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een solo-presentatieklus te pakken als presentatrice van een gloednieuw RTL-programma.

Presentatrice RTL Boulevard en heeft ze samen met Mattie Valk een mega succesvolle ochtendshow bij Q-Music. Vanaf 11 januari kan Marieke Elsinga nóg een prestatie toevoegen aan dat lijstje.

Marieke gaat een nieuw programma presenteren

Marieke Elsinga gaat namelijk het nieuwe RTL5-programma Crime Desk presenteren. In Crime Desk, dat overigens live wordt uitgezonden, worden de meest spraakmakende misdaadzaken van Nederland besproken en krijgt de kijker het laatste misdaadnieuws te zien. Naast Marieke Elsinga, zullen misdaadexperts als John van den Heuvel en Kees van der Spek en Thijs Zeeman te zien zijn. Ook schuift documentairemaker Ewout Genemans af en toe aan. (lees verder na de advertentie)

 

Marieke zal geen fles bubbels opentrekken

Alhoewel dit natuurlijk een grote stap in haar carrière is, zal de brunette geen flesje bubbels opentrekken na afloop van de eerste aflevering van Crime Desk. Marieke Elsinga doet namelijk mee met Dry January. Maar ach, we hebben zo het gevoel dat Marieke geen alcohol nodig heeft om een feestje te bouwen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.