Marieke Elsinga toont extreme transformatie op vreemde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga ziet er op een nieuwe foto ineens een stuk anders uit. Het Instagram verhaal van de radiopresentatrice zorgt voor vraagtekens bij haar volgers.

Het leek alsof Marieke Elsinga een doodnormale werkdag had

In eerste instantie leek er dus niet zo veel aan de hand. De radiopresentatrice stond weer eens vroeg op en hoewel we eerst dachten dat dat gewoon voor haar werk was, denken we nu dat ze ergens anders een afspraak had… Elsinga zet nog een leuke video over haar ochtendstem in haar verhaal, wetende dat haar volgers haar over een paar uur niet meer kunnen herkennen. Zo vroeg in de ochtend klinkt ze inderdaad wel heel schor, maar gelukkig klinkt haar stem beter in de oren als ze aan het werk is in de studio. Op het filmpje lijkt de presentatrice totaal niet gespannen terwijl ze hier over een paar uur een flinke metamorfose zou ondergaan. Daar had Marieke haar volgers wel even mentaal op voor kunnen bereiden…

Het nieuwe gezicht van Marieke Elsinga

Lees ook: Marieke Elsinga blaast je omver met foto van wilde danspasjes

De schokkende foto van Marieke’s ‘nieuwe’ gezicht

Even later plaatst de radiopresentatrice een erg schokkende foto. Ten minste, wij moesten even aan het opvallende gezicht wennen. Het lijkt alsof Marieke niet alleen haar lippen flink heeft laten opspuiten, maar ook de rest van haar gezicht ziet er nep uit. Zo te zien zijn al haar rimpels weggewerkt en zijn haar wangen ook opgespoten. Ook lijkt er iets aan haar neus gedaan te zijn. Gelukkig lijkt het alleen maar zo. Hoewel we in het begin oprecht dachten dat Marieke haar gezicht helemaal had laten opspuiten, ontkrachtte ze dat al snel. In een later filmpje van haar collega Mattie heeft ze weer een ‘normaal’ gezicht. Ook zegt Mattie “Ik dacht ik krijg zo’n filter met dikke lippen”, waarop Marieke antwoordt; “Nee dat heb jij niet nodig.”. Gelukkig was het maar een filter, maar dat viel in eerste instantie niet op. Die filters op o.a. Instagram worden steeds beter en lijken steeds realistischer. Gelukkig maakt Marieke alleen maar gebruik van filters en geen fillers…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.