Marieke Elsinga staat wéér op belangrijk lijstje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft het weer voor elkaar: ze is wéér genomineerd voor een belangrijke prijs. Ze neemt het op tegen twee interessante radiovrouwen…

Het houdt nooit op met Marieke Elsinga schrikt van zichzelf op bizarre foto

Marieke Elsinga genomineerd voor Zilveren RadioSter

Hoewel de meeste mensen Marieke Elsinga natuurlijk van haar tv-klussen kennen, is ze op de radio eigenlijk nóg groter. Ze werd de afgelopen twee jaar al uitgeroepen tot beste radiopresentatrice van Nederland, en ook dit jaar staat ze weer in het lijstje met genomineerden voor deze felbegeerde Zilveren RadioSter. Met zo’n kast vol awards begint ze ’n beetje de ‘Chantal Janzen van de radio’ te worden! Toch is het niet vanzelfsprekend dat Marieke nu wéér met de ster naar huis gaat. Ze heeft namelijk concurrentie van niemand minder dan Annemieke Schollaardt en Emmely de Wilt. Het is Q-music vs. NPO Radio 2 dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemieke (@annemiekeschollaardt)

Marieke vs. Annemieke Schollaardt en Emmely de Wilt

Hoewel de drie genomineerde dames elkaar na de bekendmaking op Instagram aan het bewieroken zijn, zit er natuurlijk wel een soort radio-‘battle’ aan te komen nu! Gaat Marieke Elsinga wéér winnen? Daar willen Annemieke Schollaardt (die ‘m ook twee keer won) en Emmely de Wilt graag een stokje voor steken. De stemmen zijn al geteld, maar de winnaar wordt pas later bekendgemaakt. Tot die tijd kan jij hieronder laten weten wie jouw favoriete radiopresentatrice is!

[poll id=”81″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.