Marieke Elsinga staat wéér op belangrijk lijstje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft het weer voor elkaar: ze is wéér genomineerd voor een belangrijke prijs. Ze neemt het op tegen twee interessante radiovrouwen…

Het houdt nooit op met Marieke Elsinga schrikt van zichzelf op bizarre foto

Marieke Elsinga genomineerd voor Zilveren RadioSter

Hoewel de meeste mensen Marieke Elsinga natuurlijk van haar tv-klussen kennen, is ze op de radio eigenlijk nóg groter. Ze werd de afgelopen twee jaar al uitgeroepen tot beste radiopresentatrice van Nederland, en ook dit jaar staat ze weer in het lijstje met genomineerden voor deze felbegeerde Zilveren RadioSter. Met zo’n kast vol awards begint ze ’n beetje de ‘Chantal Janzen van de radio’ te worden! Toch is het niet vanzelfsprekend dat Marieke nu wéér met de ster naar huis gaat. Ze heeft namelijk concurrentie van niemand minder dan Annemieke Schollaardt en Emmely de Wilt. Het is Q-music vs. NPO Radio 2 dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemieke (@annemiekeschollaardt)

Marieke vs. Annemieke Schollaardt en Emmely de Wilt

Hoewel de drie genomineerde dames elkaar na de bekendmaking op Instagram aan het bewieroken zijn, zit er natuurlijk wel een soort radio-‘battle’ aan te komen nu! Gaat Marieke Elsinga wéér winnen? Daar willen Annemieke Schollaardt (die ‘m ook twee keer won) en Emmely de Wilt graag een stokje voor steken. De stemmen zijn al geteld, maar de winnaar wordt pas later bekendgemaakt. Tot die tijd kan jij hieronder laten weten wie jouw favoriete radiopresentatrice is!

[poll id=”81″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!