Marieke Elsinga plaatst foto met lekkende fopspenen en zet oplettende volger voor schut

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga plaatst foto met lekkende fopspenen en zet oplettende volger voor schut na deze opmerking!

Presentatrice Marieke Elsinga plaatste laatst een bericht op Instagram waarin ze haar broer liet zien die al lang niet meer op het platform gezien was. Ze filmde eerst haarzelf en vervolgens hem. Nou was er een hele oplettende volgers die een screenshot heeft gemaakt uit de video, waarin je een natte vlek op een opmerkelijke plek ziet zitten. Deze plek is namelijk bij haar pluspunten! De volger stuurt deze foto naar Marieke en zegt dat ze misschien iets moet dragen wat deze punten verbergt. Wat Marieke vervolgens zegt is geniaal. Ze pakt hiermee de volger gelijk terug en laat ook dit gesprek op Instagram zien.

Wil jij dit ook zien? Kijk dan hier naar de video en bekijk hieronder het gesprek wat Marieke heeft met de volger!

Chat volger met Marieke Elsinga

Marieke Elsinga maakt haar fans altijd blij

Natuurlijk ziet de brunette Marieke Elsinga er altijd heel erg goed uit. Ze hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken of haar volgers de foto’s wel leuk gaan vinden. Die vinden meestal alles wel goed wat Marieke online plaatst. Dat maakt het voor de Radio-DJ wel heel erg makkelijk om haar volgers een stuk blijer te maken!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga haar carrière tot nu toe

Nadat Marieke Elsinga geslaagd was, is ze onder andere gaan wonen en werken in Dubai, Abu Dhabi en Berlijn. Dat zijn natuurlijk al veel mooie ervaringen. Vanaf November 2011 maakte ze voor het eerst radioprogramma’s. In 2012 mocht ze al een radio-opleiding volgen bij Q-Music. Hiermee was ze klaar in 2013. Marieke kreeg in het begin vooral avonddiensten bij Q-music, maar nu is ze ook overdag of in de vroegere avond te horen. Ook heeft ze zeker al prijzen op haar naam staan!

Meer zien van Marieke Elsinga

Wil je nou meer zien van Marieke Elsinga? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier genoeg leuke foto’s om te bekijken. Van haar eigen rondingen en ook leuke kiekjes van haar vakanties of met familie. Het is het in ieder zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...