Marieke Elsinga ligt languit op de bank en geeft haar poesje alle ruimte (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga geniet even van haar vrijheid en geeft haar poesje alle ruimte! 

Onze knappe radio-presentatrice Marieke Elsinga geniet even van haar vrijheid, terwijl ze lekker op de bank ligt. Ze ligt hier niet alleen, want haar poesje komt ook even kijken wat Marieke aan het doen is. Hier deelt Marieke een grappige foto en video van op haar Instagram-story. Ze schrijft erbij dat haar poesje altijd dichtbij is, toch krijgt ze alle ruimte. Marieke heeft nu nog even de tijd om af en toe rustig languit op de bank te liggen, maar daar zal binnenkort verandering in komen. Ze is namelijk voor de tweede keer zwanger. Ze heeft nu nog de mogelijkheid om haar man aan het werk te zetten met hun enigste zoon Jip, maar als er straks nog een kindje komt, zal ze niet meer zoveel vrije tijd hebben als nu. Bekijk de video van haar poesje Kiki hieronder.

Marieke Elsinga krijgt een meisje

Marieke Elsinga heeft begin dit jaar bekend gemaakt dat ze ook nog een meisje krijgen. Ze verwacht samen met haar partner Sander hun tweede kindje in augustus. Ze is enorm gelukkig en vindt het erg leuk dat Jip een zusje krijgt. Jip is geboren in 2022. Marieke zegt dat ze het nog lastig vind om voor te stellen dat ze straks met zijn vieren zijn, maar vindt het wel erg leuk!

Meer zien van Marieke Elsinga doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe radio-presentatrice Marieke Elsinga? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette van alles en nog wat. Ze deelt veel leuke en interessante beelden van al haar werkzaamheden. Daarnaast geeft ze je ook enorm veel privébeelden. Zo deelt ze beelden van zichzelf met haar vriendinnen, haar zoontje Jip, kat Kiki en nog veel meer. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!