Marieke Elsinga laat zich volledig zonder kleding vastleggen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga heeft weer iets nieuws gedaan en dat moet ze natuurlijk even met de hele wereld delen. Het is wel leuk nieuws!

Populaire presentatrice Marieke Elsinga zorgt weer voor een beetje opschudding met haar nieuwste projectje. Ze laat namelijk een bronzen beeldje van haar eigen maken. Marieke laat dapper al haar vormen vastleggen, zodat haar fans voortaan kunnen genieten van een prachtig aandenken aan hun favoriete tv en radioster. En natuurlijk legt Marieke het hele proces even voor je vast. Ze legt het eerst zelf nog even uit.

Marieke Elsinga had zin in een kunstig project

Het idee om een bronzen beeldje van zichzelf te laten maken, laat zien dat Marieke Elsinga geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Het is een bijzonder proces waar Marieke doorheen moet. Ze zal namelijk eerst een scan van haar moeten laten maken. Dat wordt de basis van het bronzen beeldje. Marieke gaat natuurlijk eerst even goed in gesprek met de dame die al haar mooie vormen vast zal leggen. Bekijk hier het proces.

De fans van Marieke zijn door het dolle heen

Marieke’s fans kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien. De nieuwsgierigheid is groot, en velen kijken uit naar de onthulling van het bronzen beeldje. Want dan kan je eindelijk Marieke in haar volle glorie zien, al is het wel als klein bronzen beeldje. Maar daar zullen een hoop van de fans van Marieke ook gewoon genoegen mee nemen. Al haalt het beeldje het bij lange na niet bij de echte Marieke natuurlijk.

Meer zien van Marieke Elsinga kan natuurlijk op haar Instagram

Als je meer wil zien van de mooie presentatrice, dan moet je even een kijkje nemen op haar Instagram account. Daar heeft de brunette namelijk nog veel meer mooie foto’s en video’s klaarstaan die ze maar al te graag deelt met haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!