Marieke Elsinga laat zich filmen tijdens douchebeurt live op radio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft niet lang meer op de radio en daarom haalt ze nu alles uit de kast om nog even snel een luisteraarsrecord te verbreken. 

Het is dan toch echt gebeurd, Marieke Elsinga is zwanger. De prachtige brunette krijgt er binnenkort een kindje bij. En dat betekent dat het niet lang duurt voordat ze met zwangerschapsverlof gaat. Dan zal je Marieke weer een lange periode moeten missen op de Nederlandse radio. En dat is natuurlijk jammer. Ook voor Marieke, aangezien ze net weer terug was on air. Maar om een beetje te compenseren voor het toekomstige verlies, probeert Marieke nu maar een luisteraarsrecord te verbreken. En daar haalt ze de vreemdste stunts voor uit. Zo neemt ze live op de radio een douche en laat ze zich daar ook nog eens bij filmen. Marieke toch…

Lees ook: Foto: Hevig geëmotioneerde Marieke Elsinga maakt zichzelf belachelijk
Marieke begint aan marteling op de radio

Het is misschien niet meteen het soort douche waar je aan denkt, die Marieke meebrengt naar de studio. De prachtige brunette heeft namelijk een neusdouche meegenomen. En dat klinkt leuker dan het is. Hij wordt namelijk gebruikt om je neus mee te spoelen. En dat is vooral handig voor mensen met pollenallergie bijvoorbeeld. Marieke is de moeilijkste niet en laat graag aan haar collega’s en de mensen die thuis meekijken zien hoe je de neusdouche inzet. En dat ziet er wel erg vies uit. Het is natuurlijk ook wel een beetje grappig om naar te kijken, maar als je er te lang naar staart, wordt het weer een beetje ongemakkelijk. Je wordt van het hele tafereel toch lichtelijk onpasselijk. Marieke heeft dat probleem in ieder geval zelf niet en demonstreert maar al te graag hoe je het apparaat moet gebruiken.
Mattie vindt het maar vies

Haar collega Mattie vindt Marieke maar vies. Die hoefde de demonstratie in ieder geval niet te zien. Toch mag hij zijn vrouwelijke collega meer dan hij af en toe laat zien. Dat blijkt wel uit deze foto. Daar is Mattie zo blij dat Marieke weer terug is dat hij haar gelijk omhelst. Dat is ook niet zo gek, want zonder de spontane Marieke in de studio is Mattie zich alleen maar aan het vervelen. En dat wil hij natuurlijk niet. Het wordt waarschijnlijk weer afzien voor Mattie als Marieke met zwangerschapsverlof gaat.

Marieke binnenkort dus weer even van de radio

Eerder dit jaar moest Marieke al stoppen met het maken van radio, omdat ze nogal uitgeblust was. Maar nu zorgt een hele vrolijke reden er juist voor dat Marieke even stopt met radio maken. Hoe lang Marieke precies niet meer op de radio te horen is, dat is nog niet bekend. Maar het zal wel een aantal maanden minstens nog gaan duren voordat alles weer bij het oude is voor Mattie en Marieke. Haar fans zullen dus even geduld moeten hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!