Marieke Elsinga komt voortijdig met verwarrende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is aan haar nieuwste foto te zioen een klein beetje in de war. Want ze wil opnieuw de feesdagen gaan vieren.

Presentatrice Marieke Elsinga is zo te zien een heel klein beetje in de war. Ze wil namelijk opnieuw de feestdagen gaan vieren. En dat terwijl we die net achter de rug hebben. Weet Marieke wel welke tijd van het jaar het is? In Januari gooien mensen meestal hun kerstbomen weg en halen ze de verlichting van de gevel. Het is niet de tijd om nog even een keer stilletjes het kerstfeest te vieren. Maar als het aan Marieke ligt, dan houden we de bomen nog even wat langer in huis, nodigen we weer de hele familie uit en vieren we gewoon nog even dunnetjes Kerst opnieuw. Marieke is nogal van de holiday cheer, dus die vindt dat helemaal niet erg.

Lees ook: Klagende Marieke Elsinga staat op springen op persoonlijke foto
Marieke is een beetje in de war op nieuwe foto

En daar staat ze dan, beeldschone presentatrice Marieke Elsinga, poserend met een kerstboom naast zich. En dat terwijl het al Januari is. Waarom Marieke nu besluit om een kerstboom op de foto te zetten is een raadsel. ‘It’s beginning to look a lot like christmas’ zet de leuke presentatrice er nog even bij. Nou Marieke, het is eerder dat het er nog steeds als kerst uit ziet. En als je die boom niet snel aftuigt, dan kan je weken lang de kleine naalden opvegen uit je tapijt. Maar goed, Marieke heeft ergens ook wel weer een punt. Kerst is de mooiste tijd van het jaar, dus waarom die wonderbaarlijke periode niet even verlengen? Marieke heeft dat stilletjes al gedaan. Zij vierde namelijk niet alleen eerste en tweede kerstdag, maar trok de kerstdagen helemaal door tot nieuwjaar. Elke dag heeft Marieke wat leuks op de planning gezet om zichzelf door de feestdagen heen te slepen. En nu probeert ze dat gewoon weer te doen. Als het aan Marieke ligt, hebben we straks dus 365 dagen per jaar Kerst.

Marieke haar belangrijkste tegenstander staat op de foto

Marieke haar belangrijkste tegenstander in haar missie om van elke dag Kerst te maken is haar kat, Kiki. Die heeft aan de foto te zien namelijk een hekel aan het kerstfeest. Kiki is daarmee een soort miniatuur versie van de Grinch. Ze heeft precies dezelfde gemene blik in haar ogen. Marieke moet dus flink haar best gaan doen om haar harige huisgenoot ervan te overtuigen elke dag Kerst met haar te vieren. Gelukkig kent Marieke haar trouwe diertje door en door. Ze zal Kiki dan ook vooral proberen te overtuigen met snoepjes en lekker lang knuffelen. Misschien moet iedereen Marieke de komende tijd chagrijnig aankijken, dan krijgen ze hoogstwaarschijnlijk dezelfde behandeling. En dat maakt van elke dag nu echt pas een feestdag, zo’n knuffel van Marieke.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!