Marieke Elsinga heeft pret met flinke ballonnen op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga weet wel hoe ze tijdens Kerst een feestje moet bouwen. Daar heeft ze alleen zichzelf en een hoop ballonnen voor nodig.

Presentatrice Foto: Marieke Elsinga klaagt met opgepompte lippen na enorme miskoop

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke wenst jou een vrolijk kerstfeest met leuke foto

Marieke zit helemaal in de kerstsferen. Kerst is misschien wel het meest favoriete moment van het jaar voor Marieke. Hier heeft ze lang naar uitgekeken. Daarom springt ze op de foto’s ook zo blij op en neer. Ze vindt het hartstikke fijn om omringd te zijn door slingers en ballonnen, met kerstmuziek in de achtergrond. Als het aan Marieke lag was het eigenlijk gewoon elke dag Kerst. En daarom vindt ze het ook zo belangrijk om iedereen een fijn kerstfeest te wensen. Ze wil graag haar blijdschap overdragen aan haar volgers, zodat zij ook een mooie Kerst tegemoet gaan. En dat is natuurlijk heel lief van Marieke. Zonder haar zouden de kerstdagen toch een stukje kouder aanvoelen.

Marieke heeft stiekem al Kerst gevierd

Terwijl heel Nederland zich voor de eerste keer verzamelt rondom de kerstboom, is het voor Marieke niet de eerste keer dat ze dit jaar Kerst viert. Tijdens de Q-escaperoom mocht zij ook al eventjes het kerstfeest vieren. En dat deed ze natuurlijk niet alleen. Samen met haar collega’s maakte ze er een echt feestje van. Zeker Bram Krikke was erg enthousiast. Dat zie je ook aan zijn extreem blije blik op de foto. Misschien was hij gewoon een beetje overdonderd. Dat kan ook haast niet anders. Dat zou iedereen hebben als je Kerst mag vieren met Marieke Elsinga. Dat is ook een overweldigende gebeurtenis. Na een paar glazen champagne was die spanning er gelukkig van af. Maar voor Marieke is dit dus al de tweede keer dat ze de feestdagen mag gaan vieren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga is nu al de mooiste vrouw van 2022

Hoewel het nieuwe jaar natuurlijk nog niet officieel begonnen is, kan je wel al duidelijk zien wie in de top hoort van mooiste vrouwen van 2022. Marieke hoort absoluut aan de top te staan van knappe vrouwen van het nieuwe jaar. Van top tot teen ziet Marieke er altijd geweldig uit. Haar knappe uiterlijk, gecombineerd met haar fantastische gevoel voor stijl en met als kers op de taart natuurlijk haar spontane en vrolijke persoonlijkheid. Al die elementen maken van Marieke nu al de leukste vrouw van 2022.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.