Marieke Elsinga heeft pret met flinke ballonnen op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga weet wel hoe ze tijdens Kerst een feestje moet bouwen. Daar heeft ze alleen zichzelf en een hoop ballonnen voor nodig.

Presentatrice

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga klaagt met opgepompte lippen na enorme miskoop

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke wenst jou een vrolijk kerstfeest met leuke foto

Marieke zit helemaal in de kerstsferen. Kerst is misschien wel het meest favoriete moment van het jaar voor Marieke. Hier heeft ze lang naar uitgekeken. Daarom springt ze op de foto’s ook zo blij op en neer. Ze vindt het hartstikke fijn om omringd te zijn door slingers en ballonnen, met kerstmuziek in de achtergrond. Als het aan Marieke lag was het eigenlijk gewoon elke dag Kerst. En daarom vindt ze het ook zo belangrijk om iedereen een fijn kerstfeest te wensen. Ze wil graag haar blijdschap overdragen aan haar volgers, zodat zij ook een mooie Kerst tegemoet gaan. En dat is natuurlijk heel lief van Marieke. Zonder haar zouden de kerstdagen toch een stukje kouder aanvoelen.

Marieke heeft stiekem al Kerst gevierd

Terwijl heel Nederland zich voor de eerste keer verzamelt rondom de kerstboom, is het voor Marieke niet de eerste keer dat ze dit jaar Kerst viert. Tijdens de Q-escaperoom mocht zij ook al eventjes het kerstfeest vieren. En dat deed ze natuurlijk niet alleen. Samen met haar collega’s maakte ze er een echt feestje van. Zeker Bram Krikke was erg enthousiast. Dat zie je ook aan zijn extreem blije blik op de foto. Misschien was hij gewoon een beetje overdonderd. Dat kan ook haast niet anders. Dat zou iedereen hebben als je Kerst mag vieren met Marieke Elsinga. Dat is ook een overweldigende gebeurtenis. Na een paar glazen champagne was die spanning er gelukkig van af. Maar voor Marieke is dit dus al de tweede keer dat ze de feestdagen mag gaan vieren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga is nu al de mooiste vrouw van 2022

Hoewel het nieuwe jaar natuurlijk nog niet officieel begonnen is, kan je wel al duidelijk zien wie in de top hoort van mooiste vrouwen van 2022. Marieke hoort absoluut aan de top te staan van knappe vrouwen van het nieuwe jaar. Van top tot teen ziet Marieke er altijd geweldig uit. Haar knappe uiterlijk, gecombineerd met haar fantastische gevoel voor stijl en met als kers op de taart natuurlijk haar spontane en vrolijke persoonlijkheid. Al die elementen maken van Marieke nu al de leukste vrouw van 2022.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.