Marieke Elsinga heeft leuke date met Ed Sheeran op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga had zich mooi aangekleed voor een wel heel bijzonder onderonsje. Ze mocht namelijk even 1-op-1 zitten met Ed Sheeran. 

Presentatrice

Lees ook: Marieke Elsinga maakt volgers nieuwsgierig met opvallende foto
Een bijzondere dat tussen Marieke Elsinga en Ed Sheeran

Je zou ze misschien nooit snel samen zien, maar Marieke en Ed hadden toch even een bijzonder momentje. Net voor zijn laatste concert mocht Marieke even een paar vragen stellen aan Ed, die dat natuurlijk hartstikke leuk vond. Marieke had een rustig plekje opgezocht waar de twee in alle rust met elkaar konden praten. Zo werd het gelijk een heel onderonsje, als je de geluidsman niet meetelt natuurlijk.

marieke en ed

Marieke droomt de hele dag van Ed Sheeran

De hele dag zat Marieke al met Ed Sheeran in haar hoofd. Wat voor vragen zou ze hem stellen? Zou hij haar wel leuk genoeg vinden? Zou hij in het echt knap zijn? Zou hij haar knap vinden? En hoe lang is Ed eigenlijk? Marieke raakte lichtelijk in paniek en begon elke outfit in het huis uit te proberen. Ze wilde natuurlijk er wel op haar best uitzien. Misschien was dit wel haar enige kans om indruk te maken op Ed. Die kon Marieke natuurlijk niet mis lopen.

marieke ed 2

Mattie was een beetje jaloers

Er gaan natuurlijk al jaren geruchten dat Mattie en Marieke in het geheim een stelletje zijn. Toch heeft Marieke sinds het begin volgehouden dat er niks tussen de twee speelt. Toch leek Mattie heel even jaloers toen Marieke een privémomentje kreeg met Ed Sheeran. Het resultaat, een beetje nukkige Mattie in een slonzige outfit. Daardoor zag Marieke er natuurlijk alleen maar beter uit. In haar blauwe topje was Marieke zoals gebruikelijk weer beeldschoon.

mattie en marieke

Ed gaf zijn uiterste best voor Marieke

Natuurlijk werd de prachtige look van Marieke beloont aan het einde van de avond. Ed gaf namelijk een geweldig optreden, waarbij hij vaak naar Marieke zal hebben gegluurd. Van achter in de zaal keek Marieke dan waarschijnlijk verliefd terug naar de rossige zanger. Voor iedereen was het uiteindelijk een avond om nooit te vergeten. Ed had een geweldig optreden, Marieke had een top interview en mocht even leuk flirten met Ed Sheeran en Mattie… Na ja, Mattie mag waarschijnlijk de volgende keer een leuk 1-op-1 momentje hebben met een leuke zangeres. Al zal Marieke niet zo snel jaloers zijn. Zij heeft namelijk al haar ultieme date gehad met Ed Sheeran.

ed sheeran optreden

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?