Marieke Elsinga geeft schrikbarend inkijkje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is een van de meest mooie presentatrices van de laatste jaren. Maar nu geeft ze een bijzondere kleedkamer foto een heel schrikbarend inkijkje.

Op zowel radio als televisie is

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga wordt gestoord in badkamer door nieuwsgierige gast
Marieke haar haren lijken een natuurramp

Voor Marieke begon de woensdagochtend met milde paniek. Haar kapsel wilde absoluut niet doen wat zij wilde dat het deed. Marieke was ten einde raad. Wat moest ze nou doen met haar vreemde kapsel? Gelukkig had haar styliste het antwoord: krullen. Ja, Marieke ging eventjes volledig in de krullen zodat ze weer schitterend voor de dag kon komen. Wel is het een hele klus om Marieke die prachtige krullen die je wel eens van haar gewend bent te geven. Maar daar wilde haar styliste zich wel aan wagen. En zo zat Marieke dus braaf te wachten tot haar kapsel helemaal klaar was.

Marieke haar kapsel lijkt ontploft

Halverwege de missie om Marieke haar kapsel te redden lijkt het einde ver zoek. Is er nog licht aan het einde van de tunnel? Het lijkt namelijk net of er een gigantische explosie is af gegaan tussen de haren van Marieke. En dat hoort natuurlijk niet. Zelf gelooft ze er nog wel in, maar het begint er langzamerhand toch niet zo goed uit te zien voor het kapsel van de beeldschone presentatrice. Maar even later deelt Marieke een foto waaruit de hele situatie weer anders blijkt.

Deze foto bewijst dat het toch nog goed kwam met Marieke

Uiteindelijk kwam het toch nog allemaal goed voor Marieke. Haar kapsel was gered. Sterker nog, dat zag er beter uit dan ooit. De haren van Marieke hebben nog nooit zo mooi gezeten als tijdens de woensdaguitzending. Marieke was de moeilijkste niet en deelde natuurlijk zonder blikken of blozen het hele proces achter haar toffe kapsel. De hele operatie is toch wel een beetje schrikbarend te noemen, maar Marieke kan er gelukkig wel om lachen. Anders had ze waarschijnlijk ook niet besloten om het hele avontuur online te delen. Het resultaat spreekt gelukkig voor zich. Marieke ziet er op de foto echt adembenemend uit.

Marieke kan er dankzij prachtige foto weer helemaal tegenaan

Dankzij haar nieuwe kapsel kan Marieke er weer helemaal tegenaan. Ze heeft weer het volste vertrouwen in zichzelf dankzij haar prachtige haartjes en dat zelfvertrouwen straalt ze echt uit. Marieke kan er weer volledig tegenaan. En dat is goed nieuws voor haar volgers. Je kan namelijk weer volop genieten van Marieke in al haar glorie. Want zoals je op de foto kan zien, ziet Marieke er geweldig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...