Marieke Elsinga flink afgevallen op zandbak foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga lijkt de afgelopen maanden flink te zijn afgevallen. Regelmatig kan je haar zien sporten op haar Instagram story of in een foto die ze plaatst. Al dat sporten lijkt zijn vruchten af te hebben geworpen, want op deze nieuwe foto ziet Marieke er geweldig uit!

Een jaar geleden nog ging Marieke Elsinga: ik hoef niet ‘Hilversum slank’ te zijn

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga gaat volle borst vooruit

Marieke verhulde zich meestal in haar foto’s. Hoewel ze wel graag haar gezicht liet zien, bleef haar figuur een beetje achter. In haar Instagram stories was ze daar wat minder moeilijk mee, maar die verdwijnen dan ook na een dag van het internet. Tegenwoordig gaat ze met de volle borst vooruit, vrij letterlijk. Dat valt al helemaal goed te zien op haar nieuwste foto. Ze springt hier goed om met haar twee grootste pluspunten: haar spontane persoonlijkheid en gevoel voor humor. ‘In de zandbak’ plaatst ze er nog bij, om er een grapje van te maken. Maar alle grappen daargelaten, Marieke kan echt trots zijn op hoe ze er uit ziet. En dat op de ouderwetse manier. Wat een supervrouw is Marieke ook!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

De Instagram waardige foto’s van Marieke Elsinga

Dit is niet de eerste foto waar Marieke op uitblinkt. Ze weet als geen ander hoe ze de aandacht van de camera moet grijpen en niet meer moet loslaten. Het is een talent wat maar weinig vrouwen echt goed bezitten. Het betekent dat bijna elke foto van en met Marieke een grandioos groots succes is. De droom dus van elke fotograaf. Voorlopig zet Marieke haar talenten alleen nog in voor haar Instagram pagina, waar ze regelmatig een leuk kiekje plaatst. Marieke lijkt wel fotogeniek geboren. Zelfs als ze net wakker is krijgt ze het nog voor elkaar interessant op een foto te verschijnen. Dat ziet er dan ongeveer op de volgende manier uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga en Olcay Gulsen

Je zou het niet zeggen, maar blijkbaar zijn de twee bekende vrouwen al jaren vriendinnen. Olcay Gulsen is ook niet de minste als het aankomt op foto’s. Misschien dat Marieke van haar hartsvriendin een trucje of twee heeft overgenomen over charmant poseren op de foto. De twee zijn in ieder geval altijd klaar voor het geval er een camera in de buurt aanwezig is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!