Marieke Elsinga eet een ijsje in slechts een openhangend badjasje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga, de bekende radiopresentatrice en tv-persoonlijkheid, heeft haar volgers opnieuw weten te verrassen met een zomerse foto in haar achtertuin.

In slechts een openhangend badjasje geniet ze zichtbaar van de verkoeling op een warme dag. Haar kat, die immens populair is onder haar volgers, houdt haar gezelschap terwijl ze ontspannen in de schaduw zit.

Marieke Elsinga deelt bijzonder plaatje

Op de foto, die ze deelde op sociale media, is te zien hoe Marieke geniet van een ijsje. Het ijsje lijkt een perfect hulpmiddel om even verder af te koelen en de zomerse hitte te trotseren. Haar nonchalante houding en de openhangende badjas trekken flink de aandacht online.

Marieke geniet van zomers weer met haar kat

Marieke’s kat, een trouwe metgezel die regelmatig op haar sociale media verschijnt, speelt ook een belangrijke rol in de foto. De kat, die al snel de harten van haar volgers heeft veroverd, zit rustig naast haar terwijl Marieke geniet van haar moment van rust en verkoeling. Het duo vormt een schattig en charmant beeld dat haar volgers zeker waarderen.

Marieke Elsinga trekt flink de aandacht

Marieke Elsinga weet precies hoe ze de aandacht van haar volgers moet trekken. Haar openhangende badjas laat zien dat ze zich comfortabel voelt in haar eigen huid en geniet van de kleine dingen in het leven. Met haar charmante en spontane persoonlijkheid blijft Marieke een van de meest leuke BN’ers om online te volgen. Ze weet haar volgers met dit soort foto’s dan ook echt wel weer een beetje te verwennen. En dat is natuurlijk heel veel waard voor de fans van de mooie presentatrice.

Meer zien van Marieke Elsinga kan op Instagram

Als je nou nog meer van Marieke Elsinga wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de mooie brunette nog veel meer leuke foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!