Marieke Elsinga deelt foto van rood gezicht na dampende sessie met man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je figuur behouden is hard werk, maar Marieke Elsinga deelde dit heerlijke plaatje waarin ze het toch wel heel gezellig lijkt te hebben! 

Als je dagelijks in de spotlight staat zoals Marieke Elsinga is het logisch dat je je figuur strak in de gaten houdt. Je wil er natuurlijk op je allerbest uitzien op de rode loper, toch? Marieke lijkt in ieder geval vastbesloten haar spectaculaire lijf te behouden en besteedt daarvoor menig stomende sessie in de sportschool. Maar deze keer verwende ze volgers met een onthullend kijkje achter de schermen, en nou blijkt dus dat ze niet alleen is!

Marieke Elsinga geeft inkijk in zwetende sportsessies

Ironisch genoeg zal je er niet meer van opkijken dat Marieke Elsinga haar fans weet te shockeren. De charmante radiohost weet namelijk met haar onuitputtelijke energie en dorst naar avontuur de gekste fratsen uit te halen. Gelukkig voor ons mogen we via haar social media allemaal meekijken. En daar krijgen we echt geen genoeg van! Haar Instagram bouwt rustig honderdduizenden volgers op en haar kiekjes ontploffen bijna van de likes! Logisch dus dat Marieke het alleen maar wilder maakt. En daar moet je natuurlijk ook op-en-top fit voor zijn! Marieke maakt vast en zeker lange dagen in de sportschool, maar nou blijkt dat ze er ook daar altijd een amusante boel er van maakt! Als we dit heerlijke plaatje mogen geloven spat het plezier er zowaar af!

Marieke Elsinga heeft het zeer gezellig met mysterieuze man

We zien Marieke namelijk met oogverblindende glimlach en bezweet gezicht poseren voor de camera. Zo neemt ze een selfie waarbij ze meteen toont hoe ze erbij loopt in de sportschool. Maar de strakke zwarte legging en haar luchtige topje trekken geeneens de meeste aandacht. Volgers staan namelijk versteld van haar gezelschap! Je zou het namelijk niet denken, maar kennelijk is Marieke niet alleen in de sportschool. Zo werkt ze namelijk aan haar stomende sessies samen met haar personal trainer. Of tenminste, zo lijkt het op het eerste gezicht. Het internet zou het internet niet zijn als er ook niet al tientallen vurige geruchten zijn, natuurlijk. Feit blijft dat Marieke het heel gezellig lijkt te hebben met de lachende man. En het zou natuurlijk ook prima kunnen dat haar blozende wangetjes van het harde sporten komen.

Marieke Elsinga doet hoofden draaien in onthullende festival-outfit

En het zou niet de eerste keer zijn dat Marieke Elsinga het internet doet ontploffen met grote geruchten. Zo plaatste ze recent ook een heerlijk plaatje van haar festival avonturen, waarbij ze te zien is in een luchtig klein topje en minuscuul spijkerbroekje. Met haar armen in de lucht, oogverblindende glimlach en spectaculaire figuur vol in zicht is het logisch dat niemand zijn ogen van haar af kan houden. Maar, zo dachten fans, één man in de achtergrond lijkt het uitzicht wel héél erg te waarderen. Wie kan het hem kwalijk nemen. Wij zouden onze ogen ook niet van Marieke af kunnen houden! Zeker niet in dit pittige setje. Met onbedekte buik en stralende lach zet ze haar strakke figuur namelijk heerlijk in het zonnetje, letterlijk én figuurlijk. Ze lijkt te shinen van geluk. Logisch toch dat je daar aan mee wil doen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!