Marieke Elsinga beleeft een spannend feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga weet wel hoe ze een goed feestje moet bouwen. In haar nieuwste feestoutfit gaat ze helemaal los. 

Ze is misschien wel de meest populaire vrouw op de Nederlandse radio, dus is het niet gek dat Marieke Elsinga beleeft spannende nacht in Italië

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Glitters en champagne

Marieke is de koningin van de goede feestjes. En elke koningin heeft een geweldige outfit nodig om zich in te hullen. En laat Marieke nu net zo’n outfit gevonden hebben. Een glitterjurkje met roze bondkraag en bijpassende fles champagne sieren het prachtige lijf van de radio persoonlijkheid. Marieke ziet er extreem verleidelijk uit in haar feestelijke kleren. Het is wel duidelijk dat als koningin Marieke een naar een feestje gaat, ze wilt dat alle ogen meteen op haar gericht zijn. Met zo’n outfit als dit gaat dat absoluut lukken. Marieke weet iedereen binnen een fractie van een seconde te betoveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

De lieve kant van Marieke Elsinga

Maar Marieke is niet alleen maar een wild feestbeest dat als een ware mannenverslindster de dansvloer over gaat. Marieke kan ook heel erg lief zijn. De zachte kant van Marieke komt iets minder vaak naar boven, maar is daarom juist extra speciaal. Marieke besloot laatst om iedereen op haar Instagram feed te verassen met een lief kusje. Even een kusje op je tijdlijn om de dag door te komen. Wat is Marieke toch ook een attente en lieve meid. Overdag deelt ze lieve berichtjes op Instagram en legt ze gezellige en leuke momenten vast, maar zodra de zon onder is komt er een hele andere Marieke naar boven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke in de late uurtjes

Overdag is Marieke dus een hartstikke lief en aardig meisje, maar als de avond valt, dan komt het wilde feestbeest in haar los. Dan gooit Marieke haar wilde haren los en laat ze aan iedereen zijn wat ze allemaal kan op de dansvloer. In een van haar verleidelijke outfits struint ze de ene na de andere club af met haar vriendinnen. Een wijntje hier, een drankje daar. De hele nacht lang maken Marieke en haar meiden de boel onveilig. Als je Marieke op een avond tegen komt in een kroeg of club dan weet je al dat je een geweldige avond tegemoet gaat. Want met Marieke Elsinga is het altijd feest!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.