Marieke Elsinga beleeft een spannend feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga weet wel hoe ze een goed feestje moet bouwen. In haar nieuwste feestoutfit gaat ze helemaal los. 

Ze is misschien wel de meest populaire vrouw op de Nederlandse radio, dus is het niet gek dat

Lees ook: Marieke Elsinga beleeft spannende nacht in Italië
Glitters en champagne

Marieke is de koningin van de goede feestjes. En elke koningin heeft een geweldige outfit nodig om zich in te hullen. En laat Marieke nu net zo’n outfit gevonden hebben. Een glitterjurkje met roze bondkraag en bijpassende fles champagne sieren het prachtige lijf van de radio persoonlijkheid. Marieke ziet er extreem verleidelijk uit in haar feestelijke kleren. Het is wel duidelijk dat als koningin Marieke een naar een feestje gaat, ze wilt dat alle ogen meteen op haar gericht zijn. Met zo’n outfit als dit gaat dat absoluut lukken. Marieke weet iedereen binnen een fractie van een seconde te betoveren.
De lieve kant van Marieke Elsinga

Maar Marieke is niet alleen maar een wild feestbeest dat als een ware mannenverslindster de dansvloer over gaat. Marieke kan ook heel erg lief zijn. De zachte kant van Marieke komt iets minder vaak naar boven, maar is daarom juist extra speciaal. Marieke besloot laatst om iedereen op haar Instagram feed te verassen met een lief kusje. Even een kusje op je tijdlijn om de dag door te komen. Wat is Marieke toch ook een attente en lieve meid. Overdag deelt ze lieve berichtjes op Instagram en legt ze gezellige en leuke momenten vast, maar zodra de zon onder is komt er een hele andere Marieke naar boven.
Marieke in de late uurtjes

Overdag is Marieke dus een hartstikke lief en aardig meisje, maar als de avond valt, dan komt het wilde feestbeest in haar los. Dan gooit Marieke haar wilde haren los en laat ze aan iedereen zijn wat ze allemaal kan op de dansvloer. In een van haar verleidelijke outfits struint ze de ene na de andere club af met haar vriendinnen. Een wijntje hier, een drankje daar. De hele nacht lang maken Marieke en haar meiden de boel onveilig. Als je Marieke op een avond tegen komt in een kroeg of club dan weet je al dat je een geweldige avond tegemoet gaat. Want met Marieke Elsinga is het altijd feest!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!