Mariana vroeger geen tikkertje gespeeld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

“Wie is hier nou van hout?”, merkte Fien op. En terecht, want als er iemand een motoriek had van een houten plank dan was het wel Mariana gister, tijdens de aflevering van Expeditie Robinson. Ze schijnt Catwalkcoach en model te zijn, maar van elegantie was absoluut niet te spreken. Eerder van stuntelige geklungel. Haar teamgenoot Akwasi probeerde tevergeefs soms een flinke ruk aan de ketting te geven in een poging om Mariana een beetje in beweging te krijgen, maar niemand weet tot nu toe wat er in het hoofd van Mariana omging. De enige reactie die ze achteraf had was “Niet te doen, het was gewoon niet te doen”. Ja, lekker makkelijk Mariana. Je mag de volgende keer wel wat beter je best doen. Je ging zóóó langzaam. Dikke stront in een trechter met remmiddel zou nog sneller zakken dan dat jij gister rende. Ongelofelijk. Wij hadden daarom liever gezien dat Mariana, in plaats van Akwasi, werd weggestemd.

Het Rijk niet meer alleen

Op Duivelseiland heeft Rijk niet meer het rijk alleen. Vorige week kwam daar Kim Kötter bij – een aangenaam gezelschap. Haar moedergevoelens kwamen naar boven toen ze Rijk in al zijn eenzaamheid aantrof. Rijk kon wel wat verwennerij gebruiken en greep de situatie met beide handen aan om vervolgens lekker in de watten te worden gelegd. Maar niet voor al te lange tijd, want de twee gaan tegen elkaar strijden, samen met de weggestemde Akwasi. De drie zullen volgende week met elkaar de strijd aan gaan voor een plekje richting de samensmelting. Rijk heeft dan natuurlijk wel een achterstand, want die heeft afgelopen dagen een koolhydraat-arm dieet gevolgd op zijn eilandje. Hij heeft wat ons betreft daarom niet de allerbeste papieren om de proef te winnen. Akwasi daarentegen zag er nog sterk en fit uit. Als het aan hem had gelegen had hij Mariana zo over al die obstakels heen geworpen tijdens de proef van deze week. Het lijkt hem allemaal geen moeite te kosten. Maar kracht is niet nodig volgende week, want het gaat om concentratie en balans tijdens de evenwichtsproef. Mensen van balken smijten heeft dus geen zin, Akwasi. Maakt Kim dan de beste kans?

Pippi Langkous heeft heimwee

Al vroeg in de aflevering gaf Pippi, uhhh Frank, aan dat hij de groep ging verlaten. Het vuur wat hij in de ogen van de anderen zag, was bij hem naar eigen zeggen al drie dagen gedoofd. De Eye of the Tiger was hij verloren. De 3FM Radio-dj had te erge heimwee en verlangde terug naar zijn papa en gezinnetje. Helemaal prima natuurlijk, maar waarom doe je dan mee? Krijg je de once in a lifetime opportunity om mee te doen aan dit kekke programma, mag je op een afgelegen eiland overnachten aan de andere kant van de wereld en dan besluit om je om de handdoek in de ring te gooien. Dit staat niet goed op je C.V. Frank. Misschien had hij trouwens wel last van de vloek die op het programma rust. De Expeditie-Robinson-vloek die ervoor zorgde dat het programma wéér naast de Televizier-Ring greep. Of misschien dacht Frank wel dat hij júist een spraakmakende capriool moest uithalen om het programma voor volgend jaar weer wat meer kans te geven. Wat kan de vloek doen opheffen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...