Mariana Verkerk verleidt kandidaten voor smerig spelletje in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mariana Verkerk is één van de meest controversiële deelneemsters ooit van Expeditie Robinson All Stars. Mariana is een geschenk voor de kijker. Met deze dame in de buurt is 1 ding zeker: het wordt chaos.

Edith Bosch voelt zich klein schoolmeisje in Expeditie

De beruchte samensmelting van Expeditie Robinson is geweest en de twee kampen zijn dus samen. Kamp noord is wel duidelijk in de minderheid, want alleen Edith en Rita zijn nog over. Alle andere deelnemers willen hun dan ook zo snel mogelijk uit het spel krijgen. Tijdens een nieuwe proef waarbij het gaat om evenwicht moeten de deelnemers op een houten balk staan. Om het wat spannender te maken mogen de deelnemers zandzakken bij elkaar in de mand gooien om het moeilijker voor elkaar te maken. Natuurlijk zijn Edith en Rita het slachtoffer hiervan en Edith houd het met 60kg niet meer vol. Er hang veel van de proef af, want de winnaar krijgt immuniteit. Ferry Doedens valt als eerste af, hij zegt van te voren al dat hij platvoeten heeft dus hij schatte zijn kansen al laag in. Edith zegt na afloop dat ze zichzelf net het meisje in de klas voelt die anders is dus daarom weggepest moet worden. Je kan wel stellen dat Edith zich dus niet helemaal fijn voelt.

Lees ook: Geraldine Kemper geeft spoiler tijdens vluggertje bij Expeditie Robinson

Mariana Verkerk speelt een vies spelletje

Mariana Verkerk is in het normale leven een catwalk- en modellencoach. Een beetje hard zijn kan deze dame dus wel. En ook tijdens haar deelname tijdens Expeditie Robinson laat Mariana meerdere keren zien dat ze zo haar eigen manier van denken en doen heeft. In Mariana’s vorige deelname zorgde ze ook regelmatig voor flink wat opschudding binnen de groep. Tijdens deze aflevering was het tijd voor het stemmen. Edith was dus erg bang dat ze eruit ging omdat zij van het andere team was. Het leek er inderdaad op dat ze eruit zou liggen, maar daar kwam Mariana! Zij besloot zich ineens tegen haar eigen team te keren en dacht: ‘wat nou als we gewoon de sterkste speler uit het spel stemmen?’ Natuurlijk maakt het voor Mariana niks uit of de afvaller uit haar eigen team komt. Mariana zegt zelf dat het haar wel een leuke suprise lijkt om Thomas Dekker eruit te stemmen. Zo gezegd zo gedaan; Thomas moest gaan. Een totaal onverwachte exit van een hele sterke kandidaat. Mariana speelt dus graag een smerig spelletje, maar dat zorgt wel voor wat leuke sensatie!

Eetproef

Het is weer tijd voor een erg berucht onderdeel van Expeditie Robinson: de eetproef. Ook de All Stars kandidaten moesten er weer aan geloven. Het werd ze niet makkelijk gemaakt want ze kregen een heerlijk koeienoog voorgeschoteld. De deelnemers moeten het oog niet alleen opeten maar ook nog binnen zien te houden. We zien Dominique Hazeleger als een echte bikkel het oog naar binnen stouwen en natuurlijk stopt de harde Mariana hem ook zo in haar mond. Het is wel een verschrikkelijk vies gezicht. Alleen al kijken naar hoe de deelnemers het oog opeten wekt vaak kokhalsneigingen op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.