Mannenzaken Alliteratie Awards

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met weinig bombarie werd Kleine Jorik, ook bekend als Lil’ Kleine, verkozen als Domste Bontje van 2019. De rapper wilde de akward award liever niet, maar valt óók nog eens bij Mannenzaken in de prijzen! Hij wint namelijk één van de Mannenzaken Alliteratie Awards!

Lil’ Kleine was dus helemaal niet zo blij met zijn uitverkiezing. Het Domste Bontje heeft natuurlijk niet echt een lekker imago – de prijs wordt door dierenknuffelaars uitgereikt want bont dragen kan echt niet meer in deze tijd – maar allitereert natuurlijk wel lekker. Daarom presenteert Mannenzaken een aantal alternatieve Alliteratie Awards waar de prijswinnaars nog minder blij van zullen worden.

Domste Blondje Award voor…

Je verwacht het niet, hè. De eerste Alliteratie Award is enorm origineel en zal waarschijnlijk ook de inspiratiebron zijn voor het Domste Bontje. Maar goed, genoeg geneuzel, tijd om een kleine blik te werpen op de kanshebbers van deze niet-gerespecteerde prijs.

De eerste onverdeelde eer blijft natuurlijk haken in de visnetjes van Gaby Blaaser. De blondine verkocht onlangs haar ziel aan de commercië van RTL om haar zoektocht naar liefde voor de camera voort te zetten en besloot onlangs compleet onherkenbaar op Instagram te verschijnen. Laat jezelf toch eens zien, joh!

Grootste Pondje Award voor…

Nee, dit is geen troostprijs. Victoria’s Secret is al een tijdje uit: je hoeft tegenwoordig geen -categorie op Purnhub meer aan te klikken om aan je trekken te komen. Volume Vrouwen heten tegenwoordig plussize-modellen, maar ook Plus-meubilair verdienen een uitverkiezing.

Dat maakt het ook meteen duidelijk wie er met deze Mannenzaken Alliteratie Award vandoor gaat. Niemand minder dan Esmee van Kampen, ook wel bekend als de gezelligste vrouw in de Plus-reclamespotjes, verliest rollen door haar verleden. Mannenzaken hoopt dat ze blij is dat ze eindelijk iets gewonnen heeft met haar Plus-carrière.

Lompste Mondje Award voor…

De jury heeft vol botox naar binnen moeten werken, maar heeft uiteindelijk kunnen besluiten wie het Lompste Mondje dit jaar wint. Sorry Gaby, je was enorm lang in de running, maar er is nog één vrouw die een nóg lompere ingreep aan haar mondje heeft gedaan. Die (dubieuze) eer gaat naar Miss Facelift 2019: Famke Janssen.

Niet alleen haar mondje werd lomp ingespoten, ook de rest van haar gezicht ging op een verjongingskuurtje. Dat ze nu weer anoniem door de stad kan lopen omdat niemand haar langer herkent als Famke Janssen, is natuurlijk enorm lekker meegenomen. Aan de andere kant is een keertje koffiedrinken met Leontine Borsato ook geen gek idee. Ze maakte lang kans op deze award, maar besloot haar abonnement bij de plastische chirurg stop te zeggen.

Kortste Lontje Award voor…

Voor deze prijs komen natuurlijk wel wat zielen in aanmerking. Want man, man, man, wat bitchen de showbizzers elkaar af. Je kunt in dezen echter niet heen om het koppel dat de hype rond het jubileumseizoen van The Voice Of Holland.

Het mag dan ook geen verrassing heten dat Kleine Jorik en Anouk deze award in ontvangst mogen nemen. Nog niemand heeft de fittie tussen de twee alfamannetjes gezien. We hebben er alleen over gehoord. Maar goed: als je elke week kijkt in de hoop voor de clash, dan kun je spreken een geslaagde on-demand 1-aprilgrap.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!