Mannen opgelet! Sylvana IJsselmuiden is weer vrijgezel!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het heeft even mogen duren, maar Sylvana IJsselmuiden is weer terug op de markt. Het is officieel klaar met vriendlief Steijn. Mannen van Nederland, opletten dus!

Goed nieuws voor alle mannen die zichzelf altijd al samen zagen met Sylvana IJsselmuiden: Je kan eindelijk je kans grijpen. Het is namelijk officieel klaar tussen de presentatrice en haar vriendje, Steijn Schothorst. De relatie werkt van beide kanten niet meer dus heeft het bekende koppel besloten er een streep door te zetten. En dat is misschien zielig voor Sylvana, maar alle zolderkamermannen van Nederland vieren momenteel feest.

Lees ook: Mooiste vrouw van Nederland Sylvana Ijsselmuiden deelt Expeditie Robinson geheimen

Vloog Sylvana op Zandvoort misschien flink uit de bocht?

Het leek zo goed te gaan tussen Sylvana en haar vriend Steijn. Hoewel Sylvana natuurlijk dagelijks een hoop berichten krijgt van fans die zich op allerlei manieren aan haar opdringen, heeft Steijn zich nooit jaloers gevoelt. Ook was het geen probleem dat Sylvana met zoveel mannen werkte en altijd betrokken werd als one of the guys. Volgens Sylvana is er ook geen sprake van haat naar elkaar en zijn de twee als vrienden uit elkaar gegaan. Toch kan het bijna niet anders dan dat er iets gebeurt is tussen de twee. Maar wat dan? Misschien vloog Sylvana wel even flink uit de bocht toen ze verslag deed op Zandvoort. Zou ze wellicht de verkeerde coureur bemind hebben? Het is ook allemaal moeilijk te zien als ze hun helm op hebben.
Ging Sylvana op Expeditie naar iemands Robinson?

Sylvana doet natuurlijk mee aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson. Zou het misschien zo zijn dat ze in de weken weg een kleine fout is begaan? Dat ze midden in de nacht even een expeditie is gestart naar iemands kleine Robinson? Dat zou verklaren waarom zij en Steijn nu een punt achter de relatie zetten, nadat ze terug is van haar avonturen in Kroatië. Zelf zegt Sylvana dat er van vreemdgaan geen sprake is, maar je weet het natuurlijk nooit helemaal zeker in dit soort gevallen.
Waarom Sylvana de leukste singel vrouw is

Sylvana is misschien niet zo heel lang singel, maar is nu al de leukste singel vrouw van Nederland. Iedere man zou zich gelukkig mogen rekenen als hij ’s avonds naar huis gaat en Sylvana wacht op de bank. Zo is ze extreem spontaan en heeft ze een flinke portie humor. Een goede woordgrap hier en daar is iets waar Sylvana zeker van houdt. Verder is Sylvana ondanks haar bekende status erg gewoon gebleven. Ze is een enorm nuchter en kan alles goed relativeren. Daarnaast ziet Sylvana er ook nog eens geweldig uit. Ze is dan ook gekroond tot mooiste vrouw van Nederland. Iedereen zou zich dus gelukkig mogen prijzen met Sylvana als vriendin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!