Mama Meiland gaat dochter Maxime Meiland achterna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl normaal gesproken Martien Meiland en Maxime Meiland zijn die de show stelen tijdens Chateau Meiland, stond ditmaal mama Meiland Erica in de spotlights.

Ja, maandag 31 augustus wat het dan eindelijk zover: het begin van een nieuw seizoen Chateau Meiland. Een bijzonder seizoen, waarin we niet één maar twee keer per week worden verblijd met een aflevering.

Mama Erica steelt de show tijdens Chateau Meiland

Van de hysterische Maxime Meiland en haar net zo excentrieke vader Martien Meiland zijn we inmiddels wel gewend dat ze graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Tijdens de aflevering van maandag 31 augustus was het echter Mama Erica die de show stal, en hoe!

Twitter gaat los op Erica Meiland

En ja, deze bijzondere look was Twitterend Chateau Meiland-kijkend Nederland natuurlijk niet ontgaan. Zo vond Marieke hierboven het vlotte montuurtje van Erica wel verdacht veel lijken op dat van Dame Edna. 

Iemand anders vraagt zich echter af of Erica het montuurtje niet toevallig heeft geleend van zanger Elton John.

Dan zijn er ook nog kijkers die helemaal niet bezig zijn met de nieuwe look van Erica, maar eerder gefascineerd zijn door haar rijkunsten. Neem Roman bijvoorbeeld.

Maxime Meiland was niet zo lekker

Ondanks het feit dat haar moeder Erica de show stal deze aflevering, kon Maxime Meiland het tóch niet laten om toch nog een glimp van die schijnwerpers op te vangen. De blondine zette zich namelijk iets te fanatiek in tijdens het takken rapen, waardoor ze met een beteuterd gezicht en een pijnlijke pols op een tuinstoeltje achterbleef.

maxime meiland

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Gerelateerde berichten