Malou Petter heeft verreweg het vervelendste baantje van Nederland na verlies Oranje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Malou Petter wil het droevige verlies van Oranje het liefst snel vergeten, maar mag én kan dat niet deze ochtend. Ze heeft namelijk een baan waar niemand nu jaloers op is…

Malou Petter heeft het zwaar tijdens NOS Journaal

De meeste Nederlanders willen na zo’n teleurstellende Oranje-avond het liefst snel alles vergeten. Malou Petter wil dat ook, maar mag én kan dat niet deze ochtend. Ze heeft namelijk een baan waar niemand nu jaloers op is: de hele ochtend en middag het nieuws op NOS presenteren. Dat betekent dat ze non-stop moet verkondigen dat Nederland eruit ligt, en dat ook de beelden keer op keer voor haar neus verschijnen.

Het is een pittige ochtend voor Malou. Terwijl de rest van Nederland wakker wordt met een kater van teleurstelling, moet zij zich opmaken voor een lange dag op kantoor. De ene na de andere nieuwsflits over het verloren sportevenement, de teleurgestelde fans, en de gemiste kansen – alles passeert de revue. En Malou moet professioneel blijven, de schouders eronder zetten, en het slechte nieuws brengen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Even klagen op Instagram mag dan natuurlijk. Alles komt goed Malou!

Malou Pette foto ek

Beelden Nederland – Engeland blijven Malou Petter achtervolgen

Terwijl Nederland zijn weg vindt om deze dag door te komen, blijft Malou gefocust op haar werk. Ze zet door, ondanks de teleurstelling, en houdt haar hoofd hoog. Want uiteindelijk, net als de rest van Nederland, komen we er wel weer bovenop – en krijgen we over twee jaar weer een nieuwe kans om een groot toernooi te winnen. Voor velen is het gemakkelijk om de teleurstelling van zich af te schudden en door te gaan met hun dag. Maar voor Malou is er nu even geen ontsnappen aan. Ze ziet de beelden keer op keer, en elke keer dat ze het nieuws presenteert, voelt ze de teleurstelling van het hele land. Het is een zware taak, maar iemand moet het doen.

Dus terwijl de rest van het land probeert te vergeten, herinnert Malou ons eraan dat zelfs in teleurstelling, er altijd weer een nieuwe dag komt. En dat is een boodschap die we allemaal kunnen gebruiken.

Hier zie onder de foto van Malou en een video van achter de schermen bij de NOS!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.