Maans sky is the limit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke week ververst Spotify de playlist New Music Friday met de nieuwste hits. En natuurlijk hoort – superster in wording – Maans nieuwe single daar ook bij.

Op Instagram bedankte Maan al haar fans. Dit jaar zijn haar nummer namelijk al 102 miljoen keer gestreamd door 5,6 miljoen luisteraars in 79 landen. Ook was ze onderdeel van het meest gestreamde nummer van dit jaar in Nederland: Hij Is Van Mij, waarin ze samenwerkte met Kris Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey. Haar nieuwste nummer heet Ze Huilt Maar Ze Lacht en is te beluisteren in Spotify’s afspeellijst: https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX4JAvHpjipBk

Van Maan

Maan gaat dus in no-time richting stardome. Na het winnen van de Voice in 2016 is ze als een raket de atmosfeer in gelanceerd. To infinity and beyond! Het helpt ook dat ze er niet slecht uitziet. Dat vond ook haar vriend Tony Junior. Hij zag haar op Instagram en – in tegenstelling tot Nicky Romero – wist wel zo haar aandacht te krijgen. De 29-jarige DJ wist vast haar hart te veroveren toen ze zijn Audi zag met panterprint.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

Verder krijgt Maan niet de alleen de aandacht van sterren met hele goede smaak. Ze bevindt zich soms ook in hogere sferen. Ze mocht namelijk zangles geven aan prinses Alexia. En als ze de koning tegenkomt, as you do, vertelt hij: ’Nou, Alexia zingt nog steeds, hoor!’

Naar Superster

Soms landt Maan niet helemaal lekker. Een incident met de stripper vorig jaar bij radio dj Frank Dane kan ze in al dat succes diep wegdrukken. De radio 538 dj dacht lollig te zijn en verraste de, toen 20 jarige, zangeres met een naakte stripper tijdens haar optreden. De ‘grap’ landde bij Maan, maar ze kon het niet waarderen. Sterker nog: ze barstte in huilen uit. Daardoor moest Radio 538 diep door het stof .

Ook suggereerde ze op Instagram dat ze binnenkort met een nieuw album gaat komen. Komend jaar stoomt ze door met een club tour. Ze reist het hele land om bij 9 clubs haar nummers te verkondigen. Nu is het wachten op succes in het buitenland. Dat ze tegenwoordig voornamelijk in het Nederlands zingt, doet er niet toe. Dat succes komt er wel.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten