Maan de Steenwinkel viert het leven op natte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan geniet van het leven. Momenteel zit de zangeres op Curaçao voor een optreden en daar plakt ze even een leuk water avontuur aan vast.

Zangeres Maan de Steenwinkel geniet momenteel van een beetje welverdiend zonlicht in het warme Curaçao. Maan zit daar voor een van haar optredens, maar hoeft zich tussen het repeteren door gelukkig niet te vervelen. Ze heeft namelijk meer dan genoeg te doen op het prachtige en warme eiland. Zo besluit de bloedmooie artiest om een dagje het water op te zoeken en dat leverde een spannende foto op. Ga niet te dicht bij je scherm zitten voor deze foto, voordat je belandt in de splashzone van Maan haar jetski avontuur.

Lees ook: Maan de Steenwinkel maakt Curaçao onveilig op stralende foto

Maan scheurt over het water op stoere foto

Met haar bips ferm geplant op haar jetski scheurt Maan de Steenwinkel over het water. Zoals je kan zien houdt de zangeres wel van een stukje spanning en sensatie. Ze gooit het gas vol open en gaat als een bezetene over het water heen. De adrenaline kick maakt Maan helemaal gelukkig. De prachtige artiest heeft het absoluut naar haar zin. Met een enorm kabaal maakt ze de wateren van Curaçao onveilig. Daarbij is Maan trouwens een van de weinig vrouwen die er geweldig uit kan zien, terwijl ze op een jetski zit. Dat gaat maar weinig mensen goed af namelijk. Maar Maan weet niet alleen de waaghals in zichzelf naar boven te halen, maar ook nog eens op hetzelfde moment er beeldschoon uit te zien. Maan is wat dat betreft een echte alleskunner.

Maan geniet van het leven

Als er een ding is wat Maan goed kan, dan is het wel genieten van het leven. Ze haalt uit het leven wat er in zit en deinst niet terug voor een beetje avontuur. Sterker nog, dat grijpt ze vol overtuiging met beide handen aan. Ze hoefde ook niet lang na te denken toen werd voorgesteld om op een jetski over de golven te racen. Waaghals Maan vond dat hartstikke gaaf om mee te maken. Hoe kon ze daar nou ‘nee’ tegen zeggen? En dus schiet Maan over het water heen. Ze laat iedereen ver achter zich en heeft de tijd van haar leven. Met al dat plezier is het maar hopen dat Maan ook nog een keertje terug komt naar Nederland.

Beeldschone Maan kijkt zwoel op zonnige foto

In het licht van de zakkende zon ziet Maan de Steenwinkel er nog extra betoverend uit. Zelfs op deze prachtige plek is Maan nog het mooiste op de foto. gehurkt in het zand met haar mooie, groene jurk kijkt Maan je nog even heel zwoel en intiem aan. Het is duidelijk dat Maan het naar haar zin heeft op het eiland, maar stiekem mist ze haar fans ook wel een beetje. Dat is natuurlijk goed nieuws, want dat betekent dat Maan voor je het weet weer terug in Nederland is om jou een leuke tijd te bezorgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!