Maan de Steenwinkel verpest niet alleen haar carrière, maar ook haar enkeltjes (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maan de Steenwinkel lijkt niet alleen haar carrière te willen verpesten, maar ook haar enkels. Ze deelt een hele opmerkelijke foto van haar enkels en haar fans vragen zich dan ook af waar ze mee bezig is! 

Maan is met haar zangcarrière een heel nieuw pad ingeslagen. Waar ze eerst vooral ‘vrolijke’ popmuziek zong, blijkt ze nu een wat heftiger genre te hebben gekozen. Veel volgers van de zangeres vragen zich dan ook al een tijdje af waar ze mee bezig is. Ze heeft nu wel eindelijk iets van haar laten horen. Ze heeft op 7 juni namelijk eindelijk een nieuw nummer uitgebracht na een hele lange tijd radiostilte. Dit nieuwe nummer, Rondje van de zaak, lijkt totaal niet op de stijl van haar oude nummers. Waar veel volgers zich nog steeds zorgen maken om de zangeres, zijn anderen enorm trots op haar, omdat ze haar eigen weg inslaat en doet wat ze zelf wil. Naast haar muziek carrière lijkt Maan dus ook haar enkels te verpesten. Ze deelt namelijk een hele aparte foto van haar enkels, ze draagt hakken die er niet erg comfortabel uitzien. Bekijk de foto zelf hieronder!

Maan de Steenwinkel

Volgers van Maan zijn erg trots op haar

Maan heeft na een lange tijd weer muziek uitgebracht. Ze gaf een tijdje geleden al aan dat ze het over een hele andere boeg zou gaan gooien. Dat heeft ze dan ook zeker gedaan! Naar eigen zeggen was ze haar oude muziek ontgroeid. Nu heeft ze dat ook eindelijk ook echt los kunnen laten en heeft ze ruimte gemaakt voor haar nieuwe muziek. Veel fans denken dat het niet goed gaat met Maan, maar volgens haar had ze gewoon even tijd nodig om zichzelf te herontdekken. Dat hoeft volgens haar niet te betekenen dat het slecht gaat. Ze laat nu in ieder geval weten dat ze zich goed voelt en uitkijkt naar het maken van nieuwe muziek.

Haar volgers zijn dan ook erg trots op de zangeres. ”Je bent en blijft mijn voorbeeld, zo ontzettend kwetsbaar en sterk tegelijk, respect en ik kijk echt tegen je op.”, ”Ik ben trots op jou, de oude Maan, maar zeker ook op de nieuwe Maan.” Ook Giel Beelen laat een reactie achter voor de zangeres: ”Zo goed dat je het jasje uitdoet waar je zo comfortabel in was.”

Meer zien van Maan doe je op haar Instagram

Wil jij op de hoogte blijven van alles waar Maan mee bezig is? Of wil je gewoon even wat foto’s bekijken van de knappe zangeres? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina! Maan plaatst regelmatig mooie selfies van zichzelf. Daarnaast houdt ze je natuurlijk ook op de hoogte van haar nieuwe muziek. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!