Maan de Steenwinkel stuitert in het rond op ‘sappige’ Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is een echte stuiterbal. Op deze sappige Instagram foto stuitert ze flink wild in het rond.

Zangeres Maan de Steenwinkel staat er om bekend dat ze flink wild in het rond danst en springt. En die drukke kant van Maan is precies waarom mensen haar zo’n leuke en vrolijke stuiterbal vinden. Soms verblijdt Maan haar volgers ook met een spannende foto waar ze lekker wild op stuitert. In haar story heeft Maan nu een aantal foto’s gezet die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Want zo zag je Maan namelijk nog nooit op de foto staan.

Lees ook: Maan de Steenwinkel knalt van je scherm op nooit eerder ontdekte foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan oefent nieuwe pasjes voor haar clip

Een talent als Maan de Steenwinkel is altijd bezig met haar volgende nummer, optreden of videoclip. Zo is ze flink aan het oefenen voor haar nieuwste clip en daar hoort een zwoele nieuwe choreografie bij. Maan heeft haar kortste topje aangetrokken zodat er geen kleding in de weg komt te zitten tijdens het oefenen van haar nieuwste moves. In hartje Rotterdam werkt Maan in het geheim aan haar nieuwe danspasjes. En dat ziet er toch wel erg leuk uit. Maan wordt er ook erg vrolijk van. Al heeft Maan net zo’n zin in lunch als in het oefenen van haar nieuwe moves. Voor de lunch besluit ze te gaan voor een lekker sapje. Vrolijke stuiterbal Maan kan het niet laten om haar lunchplannen al rondrennend en zingend aan te kondigen. Het leverde een leuk momentje op.

Maan rolt over de vloer

Nadat Maan terug is gerend vanaf de sapjesbar doen zij en de meiden nog even een korte foto sessie. Want er moet natuurlijk niet alleen maar gewerkt worden, er is ook ruimte voor plezier tussendoor. Maan en haar meiden hebben het prima naar hun zin. Sapje in de hand, danspasjes uit het hoofd geleerd en plezier voor tien. Het is sowieso lastig om het niet naar je zin te hebben als je in de buurt bent van Maan. Haar aanstekelijke lach en extreem vrolijke persoonlijkheid zorgen er voor dat je wel in een goede bui moet zijn nadat ze klaar is. Daarbij heb je tijdens de repetitie van Maan genoeg moois om naar te kijken, dus zal je in haar bijzijn niet snel een nare tijd hebben. Maan haar danspasjes maken iedereen vrolijk.

Maan moet aan de bak op televisie

Je kan Maan tegenwoordig ook op televisie zien, waar de zangeres een poging doet om kassameisje te worden. En dat gaat natuurlijk niet meteen goed. Maan is heel bekwaam met een microfoon, maar een kassa blijkt tich iets te hoog gegrepen. En in haar kassa-avonturen is de knappe zangeres onbedoeld heel grappig. Wel blijft ze erg lief, zelfs als ze in paniek achter een kassa staat. Gelukkig deelt de zangeres al haar avonturen ook op social media, zodat jij altijd op de hoogte kan zijn van de leukste en intieme momenten van Maan de Steenwinkel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.