Maan de Steenwinkel schittert op Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is terug van weggeweest. Op Instagram tenminste. Het was even wat stiller de afgelopen weken, maar Maan is weer volop aan het posten. 

Ze is misschien wel de meest populaire artiest van het moment. Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het namelijk drukker dan ooit. Nu haar avontuur met The Streamers er op zit is Maan weer flink bezig met haar solo concerten. Dat heeft de afgelopen tijd flink wat tijd gekost. Daardoor stond haar Instagram soms even op een laag pitje. Maar inmiddels is Maan dus weer terug van weggeweest. Ze post weer de meest leuke foto’s. Tijd dus om de balans op te maken en te kijken wat Maan de afgelopen weken allemaal beleefd heeft.

Lees ook: Maan de Steenwinkel geniet intens van warm zonnetje op Insta

Maan terug in topconditie

Na 4 maanden helemaal niks doen was het weer tijd voor Maan om in topconditie te raken. Anders staat ze alleen maar hijgend en puffend op het podium tijdens haar eigen liveshows. Ze heeft dus de afgelopen weken keihard getraind om ervoor te zorgen dat ze haar beste performance kan geven. 1.5 uur zingen, dansen, springen en gek doen is nogal een hele klus. Hoe Maan dan traint? Nou, ze zet de loopband aan op het hoogste standje en zingt tijdens het rennen een van haar vele nummers. Zo kwam Maan terug in topconditie.

Maan met de meiden

Het gebeurt niet vaak dat Maan op haar eigen Instagram account een foto plaatst van haar met de meiden. Daar heeft ze inmiddels haar geheime Instagram pagina voor. Maar als ze dan besluit om een foto te posten, is het gelijk een goede. Maan lijkt het prima naar haar zin te hebben met haar lieve vriendinnetjes. Het plezier straalt er in ieder geval flink vanaf. Maan mag haar vriendinnetjes best vaker delen op haar eigen pagina, de meiden zijn namelijk best leuk om naar te mogen kijken.
Maan is blij deze dagen

Naar eigen zeggen is Maan ”best blij’ deze dagen. En de zangeres heeft alle reden om blij te zijn. Ze heeft naar omstandigheden een geweldig jaar achter de rug. Meerdere van haar nummers behaalden de nummer 1 positie in de hitlijsten, ze had een paar uiterst creatieve samenwerkingen te pakken en met The Streamers kon ze in ieder geval een aantal leuke en bijzondere concerten geven. Maan mag dus absoluut niet klagen. Dat verklaart waarschijnlijk waarom ze de afgelopen weken zo vrolijk is.

Maan in haar natural habitat

Er is een plek waar Maan zich absoluut thuis voelt en dat is op een podium. Met een microfoon in haar handen voelt ze zich helemaal op haar gemak. Maan is dan ook waarschijnlijk door het dolle heen dat ze weer als vanouds concerten mag geven. Het ziet er in ieder geval naar uit dat zij het enorm naar haar zin heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...