Maan de Steenwinkel onthult waarom ze deze zomer afwezig is en de reden is afschrikwekkend (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maan de Steenwinkel zal deze zomer niet thuis zijn. Ze verklapt aan iedereen waarom dat zo is, en de reden zorgt voor een grote schok!

Onze mooie zangeres Maan de Steenwinkel heeft al voor een langere tijd een groot geheim wat ze best lang verborgen heeft kunnen houden! Toch kon ze het niet langer verborgen houden en deelt ze met iedereen wat ze allemaal gaat uitspoken deze zomer.

Maan de Steenwinkel komt met nieuwe muziek

In de meest recente Instagram story van Maan de Steenwinkel heeft ze laten weten dat ze met nog veel meer nieuwe muziek gaat komen. Dat is natuurlijk erg leuk voor Maan. Maar dan zegt ze ook dat ze daardoor de hele zomer niet kan spelen. Zo kan de zangeres zich compleet focussen op haar nieuwe muziek en zal ze dus nog hard aan het werk zijn deze zomer. Jammer genoeg krijgt Maan niet al te veel goede reacties op dit nieuws. Vele mensen vinden dat haar muziek erg is veranderd over de jaren heen en dat het allemaal geen hits zijn.

Zo zeggen sommige mensen: ”Ik vindt wat ze nu uit brengt niks aan je wordt alleen depressief van die plaat geef mij de oude maan met mooie spontane muziek deze plaat zal ook wel een flop worden!”, ”Wat plaats je ingewikkelde foto’s en filmpjes van jezelf, de laatste tijd. Ik vraag me hardop af of dat in je voordeel werkt, Maan. Wees jezelf. Doe niet zo donker en vaag. Succes.” en ”Het is niet meer de Maan die ik ken.”

Klik hier om zelf de video te bekijken die Maan met ons heeft gedeeld.

Maan de Steenwinkel stemmen

Maan de Steenwinkel gaat aan het einde van het jaar op tour

Onze mooie zangeres Maan de Steenwinkel komt niet alleen met nieuwe muziek, maar gaat ook nog eens aan het einde van het jaar op tour! Het zal allemaal plaatsvinden in oktober. Dan gaat de zangeres, zoals ze het graag noemt, ‘de clubs in’. Deze zomer is ze dus nog helemaal gefocust op haar nieuwe muziek, maar daarna komt er een hele nieuwe showcase met allemaal nieuwe nummers! Je kunt nu al kaarten kopen voor het evenement en ze is dit natuurlijk nu volop aan het promoten. De tour is in Nederland en twee bestemmingen in België en begint op 6 oktober in Paradiso, Amsterdam en eindigt op 27 november in Gent, België. Mensen zijn benieuwd naar de tour en de nieuwe nummers. Vooral Maan zelf heeft er enorm veel zin in en zal vast nog meer previews laten zien en horen.

Meer zien van Maan doe je op haar Instagram

Wil jij op de hoogte blijven van wat Maan de Steenwinkel allemaal doet? Of wil je gewoon even wat foto’s bekijken van de knappe zangeres? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina! Maan plaatst graag mooie selfies van zichzelf. Daarnaast houdt ze je natuurlijk ook op de hoogte van haar nieuwe muziek die er dus binnenkort aankomt. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.