Maan de Steenwinkel neemt je mee op onvergetelijk avondje met wilde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft weer een wilde nacht in Amsterdam achter de rug. De zangeres laat zelfs weten dat ze deze avond nooit meer gaat vergeten.

De carrière van Maan de Steenwinkel gaat door het dak heen. Het gaat zelfs zó goed dat ze nu op het podium staat waar ze vroeger haar favoriete artiesten zag optreden. Dat komt doordat Maan telkens maar weer nieuwe hitjes scoort. Ze werd bekend doordat ze in 2016 The Voice Of Holland won met haar gouden keeltje. Sindsdien is de knappe zangeres heel geliefd in Nederland. Maan greep haar kans en begon gelijk met het maken van nummers. Dat deed ze goed, want ze scoorde direct een hit. Hardwell produceerde voor Maan de single Perfect World, die vervolgens in verschillende hitlijsten verscheen. Niet alleen dat nummer, maar ook haar tweede single werd een gouden plaat. In de loop der tijd behaalde ze nog meer successen en nu blijft ze maar groeien. Zo werd ze in 2019 bij de 100%NL Awards tot ‘Beste zangeres van het jaar’ gekroond. Dat mocht ze op 24 oktober bewijzen in Paradiso, Amsterdam. Met deze foto is het alsof je het onvergetelijke avondje zelf meemaakt…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Lees ook: Stoutste droom Maan de Steenwinkel komt uit door onmisbare foto

Maan de Steenwinkel heeft de show van haar leven

Het concert van Maan in Paradiso was helemaal uitverkocht. Dat betekent dat ze het goed heeft gedaan, want er hebben veel grote (internationale) namen op dit poppodium gestaan. De zangeres geeft dan ook aan dat ze het meest naar deze show in Amsterdam heeft uitgekeken. Omdat het het laatste optreden van haar Clubtour is, moet het afgesloten worden met een echt feestje. De dag voor de spannende show laat ze haar volgers weten dat ze er helemaal klaar voor is. Ook de fans van Maan laten via Instagram weten dat ze er zin in hadden. Achteraf blijkt dat dat volkomen terecht was, want Maan schitterde helemaal op het podium.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan gaat los op Instagram

Normaal is de zangeres niet zo actief op Instagram. Het is altijd maar weer de vraag wanneer ze een nieuwe foto plaatst. Nu slaat Maan ineens helemaal door met foto’s van de show in Paradiso. En gelijk geven we haar, want er zitten wel degelijk een paar pareltjes tussen. De rits aan foto’s moet ze zelfs opdelen in twee Instagram posts. Haar account is nu aangevuld met een hele hoop positiviteit. Onder ‘PARADISO PART 1′ laat ze namelijk weten dat ze dit nooit meer gaat vergeten en dat haar hart gevuld is met alleen maar mooie momenten. Er staan mooie foto’s van Maan tussen waar ze backstage is en tijdens het optreden. Eén foto springt er wel heel erg uit: de foto waarop ze een vrouw een kus geeft. Deze mysterieuze dame is haar goede vriendin Luna van Vleuten… Bij ‘PARADISO PART 2′ geeft Maan aandacht aan haar trouwe team. De zangeres is iedereen die haar heeft geholpen namelijk mega dankbaar. Het bericht lijkt een ode aan haar band en alle mensen die betrokken zijn geweest bij haar tour. De zangeres loopt over van liefde voor haar collega’s en laat dat duidelijk merken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.