Maan de Steenwinkel lanceert nieuwe eigen app

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kennen Maan natuurlijk als bijzonder goede zangeres, maar binnenkort mag ze app ontwikkelaar op haar cv erbij zetten. Want Maan komt namelijk met een eigen app, waarin je alle ontwikkelingen uit haar leven mee kan maken.

Zangeres Maan de Steenwinkel lanceert haar eigen app! Ze besluit dat het tijd wordt om het Instagram-nest te verlaten en haar vleugels in de technologie wereld uit te slaan. In de nieuwe app, die toepasselijk ook ‘Maan’ heet kan je als fan exclusieve content zien. Een eigen platform waar je up to date blijft met alles wat Maan-gerelateerd is.

Lees ook: Maan de Steenwinkel hypnotiseert in streepjespak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Een beetje van dit, een beetje van dat

Maans nieuwe app wordt een beetje van alles. Je kan er foto’s en stories zien, zoals op haar Instagram, je kan nieuwe video’s bekijken net als YouTube, je krijgt updates en nieuwtjes en je krijgt een partij exclusieve content in je schoot geworpen.

OnlyMaan

Normaliter, wanneer sterren aangeven dat je exclusieve content kan krijgen als fan, bedoelen ze meestal platformen als OnlyFans. Maan houdt het echter braaf met haar exclusieve content, die voornamelijk bestaat uit voorproefjes van haar nieuwe muziek, exclusieve kijkjes in haar dag en ander bijzonder nieuws.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Een bijzonder inkijkje

Een kijkje nemen in de wereld van Maan, dat is wat de zangeres haar volgers beloofd. Gaat Maan dan verdwijnen van platformen als Instagram? Nee, geen zorgen. Die houdt ze ook nog steeds bij. Het gaat echt om een nieuw iets, met beelden en fragmenten die je nog nooit eerder gezien hebt. Of Maans nieuwe platform succesvol wordt is de vraag. Het valt of staat in ieder geval met haar muziek carrière. Nog een reden voor Maan om goede muziek uit te blijven brengen. Een groot voordeel van de app, is dat ze nu wel direct naar haar meest trouwe fans kan communiceren.

Gewoon Maan

In de app kan je straks ook een intiem blikje krijgen in Maans privé leven. De zangeres maakte speciaal voor de app de documentaire reeks Gewoon Maan. Een trucje dat ze heeft afgekeken bij haar muzikale beste vriend Snelle. Zijn Netflix documentaire lanceerde laatst en is met lovende kritieken ontvangen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan blijft Slapen

Maan heeft het trouwens maar druk met haar carrière. Behalve dat ze nu officieel een app op haar naam heeft staan, vrij letterlijk in dit geval, scoort ze ook nog steeds extreem goed met haar nummer Blijven Slapen, de hit die ze samen met Snelle maakte. Ter promotie nodigde het duo een aantal stellen uit voor een spannende overnachting.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

The streamers

Daarnaast is Maan lid van een van de meest succesvolle bands van de afgelopen tijd The Streamers. Een collectief dat waarschijnlijk nooit live zal optreden, maar in de pandemie een aantal concerten geeft die je thuis vanaf de bank kan bekijken. Hier had Maan een paar bijzondere duetten met onder andere Kraantje Pappie en Nick (zonder Simon). Het is dus wachten op haar grote volgende stap. En die kan je straks gelukkig al via de Maan-app volgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!