Maan de Steenwinkel laat zich helemaal zien in piepkleine in nieuwe video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Maan de Steenwinkel heeft een nieuwe clip en laat zich helemaal zien in haar piepkleine . Het nieuwe nummer erbij maakt het af!

Video bij Rondje van de Zaak van Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel had ons al een voorproefje gegeven, maar nu is het eindelijk zover. Haar nieuwe nummer “Rondje van de Zaak” is uitgekomen en met een videoclip. Zoals al is gezegd hebben we hier al een preview van kunnen bewonderen, maar de volledige clip is beter dan gedacht. Het begint met dat de zangeres in haar mooie onder de zonnebank ligt. Ze gaat hier half uit en gaat op de rand zitten. Hier maakt ze eigenlijk het hele nummer af en gaat op het eind weer terug eronder liggen. Er had op zich wel wat meer kunnen gebeuren in de videoclip, maar als zij het zo helemaal perfect vindt moet ze dat doen. Het nummer is ook wel anders dan waar je aan denkt bij Maan. Ze wilt haar eigen stijl gebruiken. Dit valt gelukkig voor haar bij bijna alle fans wel goed!

Bekijk de videoclip van Maan hier!

Maan Rondje van de Zaak

Is Maan de Steenwinkel alleen artiest?

Ook al kent iedereen Maan de Steenwinkel als zangeres, doet ze natuurlijk ook andere dingen. Op Instagram komen er vaak foto’s voorbij die ze gemaakt heeft voor Vogue. Dit is een tijdschrift voor mode en lifestyle. Hier staat Maan als model regelmatig in. Ze laat met haar berichten op Instagram beelden achter de schermen zien en ook resultaten van de fotoshoots. Zo heeft ze nog veel meer te doen dan alleen liedjes maken.

Wil je meer zien van Maan de Steenwinkel?

Wil je nou meer zien van Maan de Steenwinkel? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de artiest foto’s van haarzelf als ze er even tussenuit is of een fotoshoot heeft gehad voor Vogue. Ook geeft ze je de laatste updates en previews voor haar nieuwe nummers en nog veel meer! Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!